Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileymişim şimdi çıktım muayenedenBulanti 1 bucuk ay sonra baslar iliskiden 10 gün sonra kahve rengi akinti olmaz bnce hamile dglsn o kadar erken değil psikolojikmendr oo![]()
Teşekkür ederimMuhtemelen gebe kaldiniz. O tarif ettiginiz kahve pembe akintida yerlesme kanamasi. Neyse zaten 2 hafta sonraymis dugununuz. Belirtilerde var. Bence %90 gebe kaldiniz simdiden hayirli olsun![]()
Hamileymişim canım muayeneden çıktım yeniSonucu alinca bziede haber edin lutfen![]()
Benm dediklerim tutuyir genelde. Darisi bana olsun cok sevindim senin adina beta kac ckti. ?Hamileymişim canım muayeneden çıktım yeni![]()
Canım psikolojik de olabilir ama aynı belirtileri yaşamışız ve ben hamileyimKızlar lafa nerden başlasam bilemedim adet olduktan 4 - 5 gün sonra korunma olmadan ilişki yaşadık sözlümle ve sadece bir kere oldu. İlişkiden tam 10 gün sonra ise 3 gün süren kanverengi bir kanama geçirdim ama kasıklarda ağrı batma gibi durum yaşadım bununla birlikte bulantı yorgunluk halsizlik uyku hali var göğüslerde hassasiyet de var hafta sonu olduğundan evde nasıl test yaparım diye düşünürken nette macunla yapabileceğimi gördüm ve yaptım renkte değişiklik ve baya da köpürme oldu buda pozitif oluyormuş Dr henüz gitmedim benimle aynı durumu yaşayan var mı sizce hamilemiyim ?
Hamileymişim şimdi çıktım muayeneden
[/QUOTE Ayyyy hade darisi benim başımaaa![]()
Sözlün bisey dedi mi sevindi umarimBenm dediklerim tutuyir genelde. Darisi bana olsun cok sevindim senin adina beta kac ckti. ?
Canim yumurtlama dönemine yakin ilişkiye girmissin ama bulanti geç oluyo diye biliyodum ama sende erken belirti olmus sözlün nasil karsiladi söylücen mi ona8
Hamileymişim şimdi çıktım muayeneden![]()
Aaa cok ilginç olur ya düğünde hamile olmak. Neler hissediyosunHamileymişim şimdi çıktım muayeneden![]()