Hamile olabilir miyim?

kadinlarrkulubu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
31
5
1
24
Kızlar merhaba,

Öncelikle bu platformda yeniyim. 8 aylık evliyim ve son 1 ay içerisine kadar bebek planımız yoktu yavaştan planlamaya başladık ve korunmasız olarak cinsel ilişkimizi devam ettiriyoruz. 20-25 Haziran 2025 regl haftamdı. 26 Haziran ve 30 Haziran tarihlerinde korunmasız cinsel ilişki yaşadım. Ve 2 Temmuz ‘da tekrar regl oldum. Sanırım regl çünkü hala devam ediyor. Aradan 2 gün geçti bir pedi tamamen doldurmuyor ama pedsiz de olmuyor yine bildiğimiz regl kanaması gibi kanama yaşıyorum. Kasıklarımda ağrı ve batmalar var. Sebebi ne olabilir? Gebelikle ilgisi var mı acaba? Bu tarz bir durum yaşayan varda veya fikri olanlar yazabilir mi?

Kızlar merhaba,

Öncelikle bu platformda yeniyim. 8 aylık evliyim ve son 1 ay içerisine kadar bebek planımız yoktu yavaştan planlamaya başladık ve korunmasız olarak cinsel ilişkimizi devam ettiriyoruz. 20-25 Haziran 2025 regl haftamdı. 26 Haziran ve 30 Haziran tarihlerinde korunmasız cinsel ilişki yaşadım. Ve 2 Temmuz ‘da tekrar regl oldum. Sanırım regl çünkü hala devam ediyor. Aradan 2 gün geçti bir pedi tamamen doldurmuyor ama pedsiz de olmuyor yine bildiğimiz regl kanaması gibi kanama yaşıyorum. Kasıklarımda ağrı ve batmalar var. Sebebi ne olabilir? Gebelikle ilgisi var mı acaba? Bu tarz bir durum yaşayan varda veya fikri olanlar yazabilir mi?
Gebelik olsaydı çok açık pembe ya da kahverengi lekenme tarzı bir kanamanız olurdu. Kırmızı kan gebelik belirtisi değil sanmıyorum. Ama çok yakın tarihlerde regl olmanız da normal değil

Hamile kalmadan önce vücut kendini buna hazırlıyormuş. Adetler düzensiz ya da normalinden kısa sürebilir diyorlar ama bilemiyorum. Bence siz yine de bir idrar testi yapın içiniz rahat etsin ne olur ne olmaz
20-25 Haziran haftasındaki reglim zaten normal regl tarihimdi. Sorun reglim bittikten 1 hafta sonra tekrar regl olmam beni şaşırttı. 🥲

Back
X