Kesin hamilesin tebriklerHamile kalmış olabilir miyim?
10 gün kadar önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik daha önceden de giriyorduk ama daha önce böyle olmamıştım bu sefer bazı durumlar farkettim kendimde çok aşırı derecede duygu değişimlerim oluyor çok fazla daha önce hiç böyle olmamıştı ortada bir şey yokken bile ağlayabiliyorum bir anda uyku bozukluğum çok oldu geceleri uyuyamıyorum gündüz 5 saat anca uyuyorum her gün böyleyim şeffaf akıntım ve baş ağrılarım oluyor bir de memelerimde aşırı büyüme hissediyorum normalde gögüslerim büyüktür ama daha da dolgunlaştı sanki böyle olunca bende strese kapıldım yarına randevu aldım kan vermek için ama içim içimi yiyor 10 günde çıkar mı bilemiyorum ağdetime de 10 gün kadar var ama bilemedim bana yardımcı olabilir misiniz?
Peki bu kan testinde çıkar mı yarın yaptırsa?Kesin hamilesin tebrikler
Anlıyorum peki çok teşekkür ederim ilginiz içinKan verdiğinde çıkar ama kendini deşifre edersin maalesef daha sonra ailen eşin bunlara ulaşabilir rahatlıkla. Baya baya hamilelik belirtileri var sizde
Ne alakası var kafanız mı iyi beni eleştirmek size mi düştüTövbe yarabbim sen milletimize kızlarımıza erkeklerimize ümmeti Muhammede akıl fikir İhsan eyle
Sen kk ya soru soruyorsan tabiki herkese cevaplama hakki doğar doğal olarakNe alakası var kafanız mı iyi beni eleştirmek size mi düştü
Kimin beyinsiz olduğu ortadaSiz kim oluyorsunuz böyle cevap yazma hakkı size nerden doğdu lütfen azıcık beyninizle düşünün gereksiz yorum yapmayın
Kadıncağız beyniyle düşündüğü için bu yorumu yapmış size beynini iradesini kontrol edemeyip buraya konu açacak durumlara düşen sizsiniz maalesefSiz kim oluyorsunuz böyle cevap yazma hakkı size nerden doğdu lütfen azıcık beyninizle düşünün gereksiz yorum yapmayın
Yarın gidip bakacağım çok teşekkür ederim cevabınız için... ben anlayamıyorum gerçekten kötü aşalıyıcı yorum yapmak eleştirmek için mi sırada bekliyorlar herkesin düşüncesi kusuru kendine sonuçtaKan testinde hemen cikar.. Hayirlisi insallah.. Herkes kendi hatasini kusurunu gorse kimse kimseyi ayiplamaz bosver..
Pardon da sana ne oluyorKadıncağız beyniyle düşündüğü için bu yorumu yapmış size beynini iradesini kontrol edemeyip buraya konu açacak durumlara düşen sizsiniz maalesef
Aşağılayıcı siz konuştunuz farkındaymı sınız beyinsiz diyerekYarın gidip bakacağım çok teşekkür ederim cevabınız için... ben anlayamıyorum gerçekten kötü aşalıyıcı yorum yapmak eleştirmek için mi sırada bekliyorlar herkesin düşüncesi kusuru kendine sonuçta
Hamilelik için ne çileler çeken kadınların olduğu bu forumda 5 dk lık zevki için hamileliği ağzına sakız edenleri görünce olanlar oluyor işte bi iğrenme bi tiksinti en çok da kadın olarak kendinizi düşürdüğün duruma üzülmePardon da sana ne oluyor
Tamam kirmaya gerek yok sizin soylediginizden alinmis hassas demek ki zaten sikintisi var sizde mazur gorun kapansin bos seyler icn kalp kirmaya degmezAşağılayıcı siz konuştunuz farkındaymı sınız beyinsiz diyerek
ben dua etmiştim sadece
siz kendinizi aşağılık görüyorsunuz galiba yaranızdan dolayı
Adetine 10 gün var korkma değilsin bu kadar erken belirti vermez canımHamile kalmış olabilir miyim?
10 gün kadar önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik daha önceden de giriyorduk ama daha önce böyle olmamıştım bu sefer bazı durumlar farkettim kendimde çok aşırı derecede duygu değişimlerim oluyor çok fazla daha önce hiç böyle olmamıştı ortada bir şey yokken bile ağlayabiliyorum bir anda uyku bozukluğum çok oldu geceleri uyuyamıyorum gündüz 5 saat anca uyuyorum her gün böyleyim şeffaf akıntım ve baş ağrılarım oluyor bir de memelerimde aşırı büyüme hissediyorum normalde gögüslerim büyüktür ama daha da dolgunlaştı sanki böyle olunca bende strese kapıldım yarına randevu aldım kan vermek için ama içim içimi yiyor 10 günde çıkar mı bilemiyorum ağdetime de 10 gün kadar var ama bilemedim bana yardımcı olabilir misiniz?
Sen kim oluyorsun ya hadsiz haddini bil önce terbiyesiz seni sanane benim zevkimden keyfimden sen kim oluyorsun ben kendime üzülmüyorum asıl siz kendinize üzülün nu kadar aşağılık varlıklar olduğunuz içinHamilelik için ne çileler çeken kadınların olduğu bu forumda 5 dk lık zevki için hamileliği ağzına sakız edenleri görünce olanlar oluyor işte bi iğrenme bi tiksinti en çok da kadın olarak kendinizi düşürdüğün duruma üzülme
Sanane ya gerizekalı gelmiş burda neler diyor ağzımı bozduracaklar illaSen kim oluyorsun ya hadsiz haddini bil önce terbiyesiz seni sanane benim zevkimden keyfimden sen kim oluyorsun ben kendime üzülmüyorum asıl siz kendinize üzülün nu kadar aşağılık varlıklar olduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?