Eki Görüntüle 2606393
Merhaba yaklaşık 2 yıldır bebiş istiyorum ve nerdeyse 50 kere test yapmışımdır. Bu ay ayın 14unde test yaptım ve ilk defa böyle cıktı. 16 sında regl olmam lazımdı ama hala olmadım. Hiç umutlanmak istemiyorum ama Böyle çikan var mi acaba? Hicbir gebelik belirtim yok coooook hafif sinek ısırığı gibi kasıgıma arada biseyler girip çıkıyor sadece ama çok nadir.
BendeSeni çok iyi anlıyorum inşallah hamilesindir canım
Bugün bende test yaptım teste baktım şimdi bi tuhaf olmuş
İki tane kırmızı görmeden ümitlenmek istemiyorum artık
Aynı Böyle miBenimkide böyle
Tabiki negatif
İlk yaptığım da bembeyazdı
Bugün bat günüm
Aynı Böyle mi
Yaa bunda bile mi yokmuş? Kimyasal olma ihtimali var mi sizin acaba? Çünkü var gibi yani bunda anlamadm :/Ekledim canım aynı değil ama bi benzeri ben ne çizgiler gördümyani aşırı değil ama net
Mesela geçen günlerde yaptığım bir test
Yaa bunda bile mi yokmuş? Kimyasal olma ihtimali var mi sizin acaba? Çünkü var gibi yani bunda anlamadm :/
Benimde ayni bembeyaz oluyordu onceden ne kadar beklerse beklesinYok canım benim arada bir bekleyince bazı testlerim böyle çıkıyor taa ekim ayından beri ama onun öncesinde kaç saat geçerse gwçsin çizgi falan olmuyorduşimdi
Bugün yaptıpum da bir kaç saat sonra çizgi verir atarım hatta burayada
Bizim de 1 sene oldu bebek isteyeli ben nerdeyse 2 yıldır test yapıyorum hep korunurken bile test yapardım cahillik işteBenimde ayni bembeyaz oluyordu onceden ne kadar beklerse beklesin
Aminnn insallahhhBizim de 1 sene oldu bebek isteyeli ben nerdeyse 2 yıldır test yapıyorum hep korunurken bile test yapardım cahillik işte
Çok istiyorum ama naisp
Rabbim sizede banada ve isteyen herkese nasip etsin
Aminnn insallahhh
Ben cumartesi günü yapmıştım onu attım sonra bidaha yapmadm :) pazartesi adet olmam gerekiyorduGitgide acayipleşen testim seninki ne durumda
Ve az önce azıcık koltuk ittim karnıma ağrı girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?