Hamile miyim?

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
20200313_133921.webp

Merhaba yaklaşık 2 yıldır bebiş istiyorum ve nerdeyse 50 kere test yapmışımdır. Bu ay ayın 14unde test yaptım ve ilk defa böyle cıktı. 16 sında regl olmam lazımdı ama hala olmadım. Hiç umutlanmak istemiyorum ama Böyle çikan var mi acaba? Hicbir gebelik belirtim yok coooook hafif sinek ısırığı gibi kasıgıma arada biseyler girip çıkıyor sadece ama çok nadir.

Saglik ocagina gidip kan testi ver. En azından kafanda soru isareti olmaz canım. Rabbim kimseye aratmasin. Insallah sanada versin rabbim.

Eki Görüntüle 2606393
Merhaba yaklaşık 2 yıldır bebiş istiyorum ve nerdeyse 50 kere test yapmışımdır. Bu ay ayın 14unde test yaptım ve ilk defa böyle cıktı. 16 sında regl olmam lazımdı ama hala olmadım. Hiç umutlanmak istemiyorum ama Böyle çikan var mi acaba? Hicbir gebelik belirtim yok coooook hafif sinek ısırığı gibi kasıgıma arada biseyler girip çıkıyor sadece ama çok nadir.

Seni çok iyi anlıyorum inşallah hamilesindir canım
Bugün bende test yaptım teste baktım şimdi bi tuhaf olmuş 😐
İki tane kırmızı görmeden ümitlenmek istemiyorum artık

Benimkide böyle 🙄
Tabiki negatif
İlk yaptığım da bembeyazdı
Bugün bat günüm

Eklentiler

• 20200318_165822.webp
    20200318_165822.webp
    87,4 KB · Görüntüleme: 42
Yaa bunda bile mi yokmuş? Kimyasal olma ihtimali var mi sizin acaba? Çünkü var gibi yani bunda anlamadm :/

Yok canım benim arada bir bekleyince bazı testlerim böyle çıkıyor taa ekim ayından beri ama onun öncesinde kaç saat geçerse gwçsin çizgi falan olmuyordu🙄 şimdi
Bugün yaptıpum da bir kaç saat sonra çizgi verir atarım hatta burayada 😊

Yok canım benim arada bir bekleyince bazı testlerim böyle çıkıyor taa ekim ayından beri ama onun öncesinde kaç saat geçerse gwçsin çizgi falan olmuyordu🙄 şimdi
Bugün yaptıpum da bir kaç saat sonra çizgi verir atarım hatta burayada 😊
Benimde ayni bembeyaz oluyordu onceden ne kadar beklerse beklesin

Back
X