Git kan ver canimmm
[/QUOT
Yaaa virüs yüzünden çekiniyorum gitmeye
Benzeri bende oldu. Adet oldum sanmistim hamileymişim. Test yapınhamilelik var gözüküyor hayırlı olsun kan verin :)
beklenen adet tarihim 6 nisandı halen adet olmadım ve 5 nisanda kahverengi akıntı oldu ara ara bugünde geliyor minik minik. Ayrıca kaşık ağrıları ve göğüs hassasiyetinde bilgisi olan varmı yerleşme kanaması olabilirmi test yapacağım birazdan hamilelik varsa çıkarmı gecikmede bugün 2. Gün.
Sanirim.ustune goruyosun tes varsa elbet çıkar hayalet cizgi bile çıkar yine çıkar canimhamilelik var gözüküyor hayırlı olsun kan verin :)
beklenen adet tarihim 6 nisandı halen adet olmadım ve 5 nisanda kahverengi akıntı oldu ara ara bugünde geliyor minik minik. Ayrıca kaşık ağrıları ve göğüs hassasiyetimde var hemde 10 gündür böyle ama akıntı daha 2 gündür var bilgisi olan varmı yerleşme kanaması olabilirmi test yapacağım birazdan hamilelik varsa çıkarmı gecikmede bugün 2. Gün.
Teşekkürler yapıp haber vereceğimBenzeri bende oldu. Adet oldum sanmistim hamileymişim. Test yapın
Çok teşekkürler canım inşallah vardır birşeylerSanirim.ustune goruyosun tes varsa elbet çıkar hayalet cizgi bile çıkar yine çıkar canim
Bende merklamdim haber bekliyorum canimÇok teşekkürler canım inşallah vardır birşeyler
hamilelik var gözüküyor hayırlı olsun kan verin :)
beklenen adet tarihim 6 nisandı halen adet olmadım ve 5 nisanda kahverengi akıntı oldu ara ara bugünde geliyor minik minik. Ayrıca kaşık ağrıları ve göğüs hassasiyetimde var hemde 10 gündür böyle ama akıntı daha 2 gündür var bilgisi olan varmı yerleşme kanaması olabilirmi test yapacağım birazdan hamilelik varsa çıkarmı gecikmede bugün 2. Gün.
Hamilesin canimArkadaşlar ben şimdi 2 tane test yaptım farklı markalar ama silik çizgiler var anlayan varmı 2 test daha var onlarıda akşama doğru deneyeceğim
Canım bütün testler sabah ilk idrarla daha iyi çıkıyor diye biliyorum. Akşama doğru yapma sabah ilk idrarinla yapArkadaşlar ben şimdi 2 tane test yaptım farklı markalar ama silik çizgiler var anlayan varmı 2 test daha var onlarıda akşama doğru deneyeceğim
Tamamdır canım çok sağolCanım bütün testler sabah ilk idrarla daha iyi çıkıyor diye biliyorum. Akşama doğru yapma sabah ilk idrarinla yap
Insallah yuzunur guler bence var canimtekrar deneyeceğim diğer testleri en son kan vermeye gideceğim inşallah vardır hamilelik 3 yıldır evliyim ve bir dış gebelik küretaj öyküm var inşallah bu sefer olur Allahım isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?