Hamile miyim?

Derya0046

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
4
0
1
27
Ara sıra 2-3 gün adet düzensizliğim oluyordu. Bu ay 6 gün adetim gecikti. Ara sıra sol ve sağ kasığıma ağrı giriyor. İdrarırimi yaparken biraz yanma oluyor. Akıntı geliyormuş gibi hissediyorum ama hiçbir şey yok. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Sizce hamile miyim başka sorun mu var?

Ara sıra 2-3 gün adet düzensizliğim oluyordu. Bu ay 6 gün adetim gecikti. Ara sıra sol ve sağ kasığıma ağrı giriyor. İdrarırimi yaparken biraz yanma oluyor. Akıntı geliyormuş gibi hissediyorum ama hiçbir şey yok. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Sizce hamile miyim başka sorun mu var?
idrar yaprken yanma varsa enfeksiyon olabilir😕

Silik bile yok muydu çizgi? Yarın testi tekrarla geç döllenme olduğu zaman idrara geç geçebiliyor

Geç döllenme olabilir. Benim reglden 1 önce negatifti silik çizgi filan hiç bişey yoktu. 6 gün gecikince tekrar yaptım pozitif çıktı. İnşallah vardır.

İdrar yanması enfeksiyondan olabilir bol su için.

Hayır yoktu. Pazartesi tekrar yaparım ama göğsüm ağrım falan hiçbir şey yok
Benim de hiçbir belirtim yoktu. Adetimi 6 geçince mideme kramp girdi bi an. Nefes alamaz derecede oldum. Bir gün sonra test yaptım pozitifdi. Bir belirtim de tansiyon düşmesiydi. Diğer belirtiler öğrendikten sonra başladı. Ayrıca ilk başlarda yanma bende de oldu. Doktorum bi zararı yok dedi şu an bişey yapamayız dedi şu an iyiyim geçti. Bol bol su iç

Back
X