Hamile miyim?

mucizem0111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
417
546
53
Merhabalar ben 7 aylık evliyim en son adet tarihim 2 ekimdi adetim bittikten sonra hiç korunmadık yumurtlama dönemide dahil. Yumurtlama günündeki ilişkiden sonra midem çok bulanıyor kusma yok ama midem bulanıyor ara ara başım dönüyor beyaz sümüksü uzayan bir akıntımda var belim ve kasıklarımda ağrıyor adet olmama 12 gün var hamile olma şansım var mı benim gibi olan varmı aranızda?

Merhabalar ben 7 aylık evliyim en son adet tarihim 2 ekimdi adetim bittikten sonra hiç korunmadık yumurtlama dönemide dahil. Yumurtlama günündeki ilişkiden sonra midem çok bulanıyor kusma yok ama midem bulanıyor ara ara başım dönüyor beyaz sümüksü uzayan bir akıntımda var belim ve kasıklarımda ağrıyor adet olmama 12 gün var hamile olma şansım var mı benim gibi olan varmı aranızda?
Henüz bu belirtiler için çok erken hamile olabilirsin tabii ki herhangi bir sorunun yoksa 10 gün sonra kan tahlili yaptırıp sonucunu ancak o zaman öğrenebilirsin o da geç döllenme durumu falan olmasına karşın sen yine adet tarihini bekle henüz çok çok erken inşallah hamile kalırsın tabi :) Allahım isteyen herkese de bizlere de nasip etsin anneliği 🤲🏻

Çok sağolun amin allah herkese nasip etsin aynen bende erken olduğunu düşünüyorum pazar günü hatta serum takındım baş dönmesi mide bulantısından herhangi birşeyin yok diyor şuan işteyim aşırı midem bulamıyor herşeyden tiksindim diş hekimimde çalışıyorum hastaları görmek bile midemi bulandırıyor şuan karnım ağrıyor ve anlayamadım zor tutuyorum kusmamak icin kendimi :(((

Çok sağolun amin allah herkese nasip etsin aynen bende erken olduğunu düşünüyorum pazar günü hatta serum takındım baş dönmesi mide bulantısından herhangi birşeyin yok diyor şuan işteyim aşırı midem bulamıyor herşeyden tiksindim diş hekimimde çalışıyorum hastaları görmek bile midemi bulandırıyor şuan karnım ağrıyor ve anlayamadım zor tutuyorum kusmamak icin kendimi :KK43:((
Ben idrar yollarımı üşüttüğüm zaman mide bulantım oluyor. Bünyeye göre değişir tabi ama hamile bile olsanız bu belirtiler için çok erken.

Anladım çok teşekkürler inşallah olur ama çok istiyoruz allah tüm isteyenlere versin
Merhaba, test yaptınız mı? Umarım çift çizgi görmüşsünüzdür. Benim sat 5 ekimdi, bende de bulantı, göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı var. İlişki üzerinden on-oniki gün geçmesini bekliyorum test için 🥰

Merhaba, test yaptınız mı? Umarım çift çizgi görmüşsünüzdür. Benim sat 5 ekimdi, bende de bulantı, göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı var. İlişki üzerinden on-oniki gün geçmesini bekliyorum test için 🥰
Merhaba Henüz bilmiyorum test yapmadım bat 5 gün kaldı inşallah olumlu sonuçlar alırız güzel dilekleriniz için teşekkür ederim❣️

Belirtilerin oluşması için yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi ve beta salgılamaya başlaması lazım.Yumurtlama dönemindeki ilişki Üzerinden kaç gün geçti. Yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi hemen hemen 10 günü bulan bir durum..

Belirtilerin oluşması için yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi ve beta salgılamaya başlaması lazım.Yumurtlama dönemindeki ilişki Üzerinden kaç gün geçti. Yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi hemen hemen 10 günü bulan bir durum..
Belirtiler sonradan kayboldu ve dehşet derecede hastalandım soğuk algınlığı grip gibi şuan sadece kasıklarım sert gibi eşimede sordum oda aynı dedi kasık kısmım kendili serbest bıraksamda sert gibi adetime 5 gün var

Belirtiler sonradan kayboldu ve dehşet derecede hastalandım soğuk algınlığı grip gibi şuan sadece kasıklarım sert gibi eşimede sordum oda aynı dedi kasık kısmım kendili serbest bıraksamda sert gibi adetime 5 gün var
Ay covit mi oldunuz acaba ? 🙄 Çok geçmiş olsun.. Bekleyin bakalım adetinizi.. Ğecikirse test yapasınız

Ay covit mi oldunuz acaba ? 🙄 Çok geçmiş olsun.. Bekleyin bakalım adetinizi.. Ğecikirse test yapasınız
Bir an bende öyle sandım ama çok şükür covid testi negatif cıktı ağır şekilde üşüttüm muhtemelen hava değişimleri yüzünden serum falan yedim ayaklandım gebelik süphem olduğundan öyle aman aman biside yapamadılar ilaç falan vermediler sadece vitamin serumu bide parol serum taktılar😅

Kimse yazmamış bayadır ama bilgilendirmek için yazayım kimyasal gebelik geçirdim ve 7 gün adet gecikmesi ardından cumartesi kanamam başladı kimyasal gebelik olduğu için düşük yaptım allah herkesin gönlüne göre versin Umarım evlat duygusunu isteyen herkes tadar 🤲🏻🤲🏻

Back
X