Hamile miyim ?

Yasemincemderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
39
10
36
31
Merhaba bayanlar 2 haftalık evliyim polikistik over hastası olduğum için sürekli adetlerim gecikir tarlusal içtim 10 gun oldu kramplarim ve gogus agrilarim çok fazla hatta yüzüstü yatamıyorum bile gebelikten de şüphelendim ama test yaptım bir sürü birşey yok şuan için adette olamıyorum polikistige ve kiloya rağmen hamile kalan var mı?

Kan verdiniz mi.tarlusala rağmen olmuyorsanız bi dr görünün

Adet olucaksın büyük ihtimal bi kaç güne sökülür onun belirtileri bunlar

Adet olucaksın büyük ihtimal bi kaç güne sökülür onun belirtileri bunlar
10 gün oldu ilacı içeli adet sıkıntı olduğu için doktorlar hep tarlusal verip gönderdi bi kaç kere de korunmasız bi ilişkimiz oldu hep negatif olduğu için tarlusal içtim bende dün de test yaptım negatifti hamile olma ihtimalim var midir sizce

10 gün oldu ilacı içeli adet sıkıntı olduğu için doktorlar hep tarlusal verip gönderdi bi kaç kere de korunmasız bi ilişkimiz oldu hep negatif olduğu için tarlusal içtim bende dün de test yaptım negatifti hamile olma ihtimalim var midir sizce
korunmasiz iliskiden sonra bence birakin tarlusali

Merhaba bayanlar 2 haftalık evliyim polikistik over hastası olduğum için sürekli adetlerim gecikir tarlusal içtim 10 gun oldu kramplarim ve gogus agrilarim çok fazla hatta yüzüstü yatamıyorum bile gebelikten de şüphelendim ama test yaptım bir sürü birşey yok şuan için adette olamıyorum polikistige ve kiloya rağmen hamile kalan var mı?
Evliliğiniz yeni olduğu için olabilir adet gecikmesi

Pkoluyum malesef birde yüksek kg

Ilaci bitirdim 10 gün oldu hala adetim yok öyle iğrenç bi ildeyim ki özel hastane yok devlet hastanesi bakmıyor ne yapayım ben
Sağlık ocağı falanda mı yok kan verseniz.gebelik yoksa en azından egzersiz veya adet sökücü kür falan uygularsınız

Merhaba bayanlar 2 haftalık evliyim polikistik over hastası olduğum için sürekli adetlerim gecikir tarlusal içtim 10 gun oldu kramplarim ve gogus agrilarim çok fazla hatta yüzüstü yatamıyorum bile gebelikten de şüphelendim ama test yaptım bir sürü birşey yok şuan için adette olamıyorum polikistige ve kiloya rağmen hamile kalan var mı

ben bunlara ragmen 5senedir normal gebelik yaşamadım, tp bebekte tutmustu sadece kist olabilir canım dr görün istersen

Back
X