- 26 Nisan 2017
- 39
- 10
- 36
- 31
- Konu Sahibi Yasemincemderya
-
Yok hayır kan vermedim evde 5 10 tane test yapmışımdır hepsi negatiftiKan verdiniz mi.tarlusala rağmen olmuyorsanız bi dr görünün
10 gün oldu ilacı içeli adet sıkıntı olduğu için doktorlar hep tarlusal verip gönderdi bi kaç kere de korunmasız bi ilişkimiz oldu hep negatif olduğu için tarlusal içtim bende dün de test yaptım negatifti hamile olma ihtimalim var midir sizceAdet olucaksın büyük ihtimal bi kaç güne sökülür onun belirtileri bunlar
korunmasiz iliskiden sonra bence birakin tarlusali10 gün oldu ilacı içeli adet sıkıntı olduğu için doktorlar hep tarlusal verip gönderdi bi kaç kere de korunmasız bi ilişkimiz oldu hep negatif olduğu için tarlusal içtim bende dün de test yaptım negatifti hamile olma ihtimalim var midir sizce
Pkoluyum malesef birde yüksek kgMuhtemelen bi sıkıntı vardır.dr gidin biran önce
Ilaci bitirdim 10 gün oldu hala adetim yok öyle iğrenç bi ildeyim ki özel hastane yok devlet hastanesi bakmıyor ne yapayım benkorunmasiz iliskiden sonra bence birakin tarlusali
Normal de ilacı içince 3 4 gün için De olurdum ya çok fenayım burdaki drlar bakmıyorAdet olucaksın büyük ihtimal bi kaç güne sökülür onun belirtileri bunlar
Evliliğiniz yeni olduğu için olabilir adet gecikmesiMerhaba bayanlar 2 haftalık evliyim polikistik over hastası olduğum için sürekli adetlerim gecikir tarlusal içtim 10 gun oldu kramplarim ve gogus agrilarim çok fazla hatta yüzüstü yatamıyorum bile gebelikten de şüphelendim ama test yaptım bir sürü birşey yok şuan için adette olamıyorum polikistige ve kiloya rağmen hamile kalan var mı?
Sağlık ocağı falanda mı yok kan verseniz.gebelik yoksa en azından egzersiz veya adet sökücü kür falan uygularsınızPkoluyum malesef birde yüksek kg
Ilaci bitirdim 10 gün oldu hala adetim yok öyle iğrenç bi ildeyim ki özel hastane yok devlet hastanesi bakmıyor ne yapayım ben
bi kac gun sonra acile git beta hcg baktirPkoluyum malesef birde yüksek kg
Ilaci bitirdim 10 gün oldu hala adetim yok öyle iğrenç bi ildeyim ki özel hastane yok devlet hastanesi bakmıyor ne yapayım ben
Acil de bakarlar mi ?bi kac gun sonra acile git beta hcg baktir
ilac kullanmam gerekiyor su an de icemiyorum de ben oyle gitmistim baktilarAcil de bakarlar mi ?
Merhaba bayanlar 2 haftalık evliyim polikistik over hastası olduğum için sürekli adetlerim gecikir tarlusal içtim 10 gun oldu kramplarim ve gogus agrilarim çok fazla hatta yüzüstü yatamıyorum bile gebelikten de şüphelendim ama test yaptım bir sürü birşey yok şuan için adette olamıyorum polikistige ve kiloya rağmen hamile kalan var mı
Merhaba bayanlar 2 haftalık evliyim polikistik over hastası olduğum için sürekli adetlerim gecikir tarlusal içtim 10 gun oldu kramplarim ve gogus agrilarim çok fazla hatta yüzüstü yatamıyorum bile gebelikten de şüphelendim ama test yaptım bir sürü birşey yok şuan için adette olamıyorum polikistige ve kiloya rağmen hamile kalan var mı?
ben bunlara ragmen 5senedir normal gebelik yaşamadım, tp bebekte tutmustu sadece kist olabilir canım dr görün istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?