- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi Nazife2568
-
Testi yüklememişsinizMerhaba arkadaşlar.
Dün akşam ve bu sabah gebelik testi yaptım..ikisinde de silik çizgi var.
Son adetim 24 şubat ama nirma dongumde 45-50 gün.
9 aylık evliyim ve sürekli test yapıyordum. Hiç bu çizgi cikmamisti.sizce hamile olma şansım kaç.
Tesekkurler
Merhaba benimde adetime 3 gun var once beyaz sonra seffaflasan bir akintim olmaya başladi ns gebeliktir diye umut ediyorum umarım hepimizin bir an evvel bebekleri olurKızlar merhaba. Adetime 3 gün var, yumurtlama dönemimden sonra beyaz akıntım geldi baya bir hafta falan şu an göğüslerim hassas kasıklarımda bi doluluk hissi var baş dönmem oluyor sürekli. Test yapmak istiyorum 3 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce? Ben gibi yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı çoktandır deniyoruz lütfen yazın
Yaa insallah güzel haberler gelirKızlar merhaba. Adetime 3 gün var, yumurtlama dönemimden sonra beyaz akıntım geldi baya bir hafta falan şu an göğüslerim hassas kasıklarımda bi doluluk hissi var baş dönmem oluyor sürekli. Test yapmak istiyorum 3 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce? Ben gibi yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı çoktandır deniyoruz lütfen yazın
Inşallah gebeliktirMerhaba benimde adetime 3 gun var once beyaz sonra seffaflasan bir akintim olmaya başladi ns gebeliktir diye umut ediyorum umarım hepimizin bir an evvel bebekleri olur
Sizce bende var mi bugun yaptım adetim e 3 gün var amaKan verin emin olun. 2. Çizgi silik de olsa pozitif demek. Isterseniz fotoğrafını yükleyin bakalım.
Evet pozitif. Kan verin.Sizce bende var mi bugun yaptım adetim e 3 gün var ama
Hayırlı olsunSizce bende var mi bugun yaptım adetim e 3 gün var ama
Yanlış felan değildir demi ben 2 kez düşük yaşadım bi önceki de silik çıktı sonra düştü çok korkuyorumEvet pozitif. Kan verin.
Kan verip 2 gün arayla düzenli artışa bakmalısınız. Tekrar kimyasal olur mu ancak o şekilde bilinebilir.Yanlış felan değildir demi ben 2 kez düşük yaşadım bi önceki de silik çıktı sonra düştü çok korkuyorum
Inşallah öyle olmaz.İkincisi beta hcg 600 e kadar çıktı sonra düştü kanamam oldu buda aynisi olur diye korkuyorum