Hamile miyim

:)) nerden bılıyorsun benım hayatımı :)) sağol hayır duaların ıcın :))
Estağfurullah bildiğimi söylemedim ne haddime sadece ne kadar kötü hissettiriyor bunu söylemeye çalıştım. Bir çok arkadaşım ya hamile ya da çocuklu keşke bu kadar kolay olabilse benim içinde diye üzülüyorum tedavi görecek kadar da durumumuz yok açıkcası bu yüzden yakınmalarım teşekkür ederim

Benim de 17 ay oldu. 17 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Onun için de 9 ay bekledik. Ben kimyasaldan sonra 2-3 kez ayrı doktorlara göründüm. Hormon sonuçları, ultrason sonuçları benim hep temiz. Ama eşim hiç gitmedi. Sanırım bizim de gitmemi gerekiyor artık
Merhaba bende 2 düşük yaptım ve araştırma hastanesine gittim gen testleri yaptırdık eşim de aynı şekilde kendinizi ve piskolejinizi yıpratmayın bence gidin aklınızda soru kalmaz 🙏🏻

Merhaba bende 2 düşük yaptım ve araştırma hastanesine gittim gen testleri yaptırdık eşim de aynı şekilde kendinizi ve piskolejinizi yıpratmayın bence gidin aklınızda soru kalmaz 🙏🏻
Yurt dışındayız. Dil bilmiyoruz. Her şey o kadar zor ki. Sırf bu yüzden geciktiriyoruz her şeyi

Selamın Aleyküm arkadaşlar size bir sorum olacak ben anne olmak istiyorum ama ben yazık ki olmuyor. Eşimle 4 ay önce bir birlikteliğimiz oldu ama 2. Günü Regl gördüm 4 aydın regl görüyorum ama yine de sanki hamile gibi hissediyorum. Üstüne görme ve regl arasındaki farkı da biliyorum bu arada. Böyle bir şey yaşayıp hamile kalan var mı bilgilendirir misiniz biraz

Allah akıl fikir versin 4 ay önce birlikte olup üzerine düzenli regl görüp hamilemiyim diye soruyorsan ben sana şöyle bir cevap vereyim ; mümkünse eşeysiz çoğal

Allah akıl fikir versin 4 ay önce birlikte olup üzerine düzenli regl görüp hamilemiyim diye soruyorsan ben sana şöyle bir cevap vereyim ; mümkünse eşeysiz çoğal

Ay kadındoktoruolankadın bu muydu? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Girip girip doktor gibi yorum yapıyodu bu jinekoloji başlığında. 🤦🏻‍♀️

Hiç bir belirtim yok ne yazık ki o yüzden test yapmak istemedim. 2 senedir olmuyor ve artık gerçekten çok mutsuzum anne olabilmek istiyorum testtede negatif yazısını görmek istemiyorum:KK43:
Ama şimdi banlı ama yine de söyliyim
4 ay önce birlikte olmuşsunuz peki 2 senedir istiyorsunuz ne kadar sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz biraz özel oldu ama 🤭arası hep 4 ay değil dimi

Back
X