Hamile miyim?

hayaled

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
92
30
88
33
Merhaba,
kızlar beta hcg testim 1689,22 çıktı, yarın tekrardan test yaptırmam gerektiğini söyledi doktorum dış gebelik kimyasal gebelik mi yoksa normal gebelik mi olduğunu anlaması için değerin yükselmesine göre bakıp söyleyecekmiş.
Bende de belirti olarak kasık bölgemde batma,bıçak saplanma gibi bir his ve kahverengi jel gibi leke oluyor. Az çok başından geçip tahmini olan varmıdır

Hamilesiniz o kesin de doktorunuz ultrasonla bakmadı mı? 1090 gibi bir değerle vajinal usg ile minicik kese gözükmüştü bende. Kaç gün gecikti adetiniz?

Hamilesiniz o kesin de doktorunuz ultrasonla bakmadı mı? 1090 gibi bir değerle vajinal usg ile minicik kese gözükmüştü bende. Kaç gün gecikti adetiniz?
Ultrasona bakmadı yarın ki değere göre ultrasona alacağını söyledi.
Şöyle ki ben haziranda adet oldum sorunsuz Temmuz ayında da oldum tek fark çok kanamadı ama oldum. Sadece içime düşen bir şüphe üzerine evde test yaptım pazartesi günü ve doktora gittim hemen orada da değerim bu şekilde çıktı. Yarın ki değeri bekleyeceğim ama bende dış gebelik veya kimyasal gebelikten şüpheleniyorum ama daha önce bilmediğim için bir bilgim de yok açıkçası

Yerleşme kanaması olabilir. Neden dış gebelikten şüpheleniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…