Hamile miyim

ozlmyns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
5
1
1
Merhaba arkadaşlar ben 2 aylık evliyim adet zamanımda pembe kan geldi adet diye düşünüp ağrı kesici içtim biraz belim ve karnım ağrıyordu ama 10 saat geçti hala pembe kan devamı gelmedi hamile olabilir miyim birde tam adet zamanımda kan geldi

Merhaba arkadaşlar ben 2 aylık evliyim adet zamanımda pembe kan geldi adet diye düşünüp ağrı kesici içtim biraz belim ve karnım ağrıyordu ama 10 saat geçti hala pembe kan devamı gelmedi hamile olabilir miyim birde tam adet zamanımda kan geldi
Yerleşme kanaması olabilir, keşke ağrı kesici içmeseymişsiniz

Merhaba arkadaşlar ben 2 aylık evliyim adet zamanımda pembe kan geldi adet diye düşünüp ağrı kesici içtim biraz belim ve karnım ağrıyordu ama 10 saat geçti hala pembe kan devamı gelmedi hamile olabilir miyim
Ya Allah aşkına hanımefendi, yumurtlama döneminizi bilmiyoruz, ilişkiye girip girmediğinizi bilmiyoruz,korunma var mı yok mu o meçhul, test zaten yok ortada.
Müneccim miyiz biz?
Ya kusura bakmayın bende Neler önemli bu konuda bilmiyorum yeni evliyim o yüzden pek bi bilgim yok.
Korunmadan ilişkiye girdik testi 5 gün önce yapmıştım çok merak edip negatif çıktı

Benimde adetimden 3 gun once kahve leke geldi adetım erken oluyor diye dusundum bırdaha da gelen bırsey olmadı 7 agustostan bu yana bekliyorum bu gün belimde agrı kasıklarda hafif batma bacaklarımda agrı var belkı adet olurum ama sanırım o adettı 🤔

Benimde adetimden 3 gun once kahve leke geldi adetım erken oluyor diye dusundum bırdaha da gelen bırsey olmadı 7 agustostan bu yana bekliyorum bu gün belimde agrı kasıklarda hafif batma bacaklarımda agrı var belkı adet olurum ama sanırım o adettı 🤔
Gidip kan testi verdim gebe değilim ama hala sancım var ve aynı şekil pembe renginde hafif akıntım var 5 gün oldu hala adet görmedim normal mi acaba

Gidip kan testi verdim gebe değilim ama hala sancım var ve aynı şekil pembe renginde hafif akıntım var 5 gün oldu hala adet görmedim normal mi acaba
Sizden sonra hastaneye gidip test yaptırdım gebe değilim fakat hala adet görmedim pembe akıntı ve şiddetli sancı devam ediyor hastaneye gidiyorum randevu alın diyor fakat dolu ne yapacağımı şaşırdım

Bende evde test yaptım negatif akıntım lekem falan yok goguslerım sis ve dokununca sızlıyor kasıklarım sızlıyor belim agrıyor sanırım mevsimsel cogu kısı de durum boyle adetim sokmedıgı ıcın bu belirtileri yasıyorum sizınde oyle olmus

Yeni evlilik zamanları dalgalı olur adet gecikir erken gelir damla damla gelir kesilir sonra birden gelir. Duzelir . Cuk diye hamile kalma devirleri gecti insanlar kolay hamilelik yaşamıyor artik..

merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?

Eklentiler

• E1CDE5C8-3C9F-4562-A978-C34640832B22.webp
    E1CDE5C8-3C9F-4562-A978-C34640832B22.webp
    12 KB · Görüntüleme: 42
merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
5 ve 5 üstü değer pozitif kabul edilir tam sınırda çıkmış 😂 hayırlısı inşallah sağlıkla ilerler mutlaka 2 günde bir aynı yerde kan verin hatta aynı saatte verin kanı umarım katlanarak ilerler

Back
X