Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması olabilir, keşke ağrı kesici içmeseymişsinizMerhaba arkadaşlar ben 2 aylık evliyim adet zamanımda pembe kan geldi adet diye düşünüp ağrı kesici içtim biraz belim ve karnım ağrıyordu ama 10 saat geçti hala pembe kan devamı gelmedi hamile olabilir miyim birde tam adet zamanımda kan geldi
Merhaba arkadaşlar ben 2 aylık evliyim adet zamanımda pembe kan geldi adet diye düşünüp ağrı kesici içtim biraz belim ve karnım ağrıyordu ama 10 saat geçti hala pembe kan devamı gelmedi hamile olabilir miyim
Ya kusura bakmayın bende Neler önemli bu konuda bilmiyorum yeni evliyim o yüzden pek bi bilgim yok.Ya Allah aşkına hanımefendi, yumurtlama döneminizi bilmiyoruz, ilişkiye girip girmediğinizi bilmiyoruz,korunma var mı yok mu o meçhul, test zaten yok ortada.
Müneccim miyiz biz?
Bi zarar verir mi hamileysem birşey olur muYerleşme kanaması olabilir, keşke ağrı kesici içmeseymişsiniz
Tabii ki. Hamileyken ilaç içmek yasakBi zarar verir mi hamileysem birşey olur mu
Hayır olmaz korkma nice ilaçlar kullanıp hamile olduğunu öğrenenler var . Erken gebelik testi al yap varsa doktora git o seni aydınlatır zaten ilaç noktasında da .Bi zarar verir mi hamileysem birşey olur mu
Benimde adetimden 3 gun once kahve leke geldi adetım erken oluyor diye dusundum bırdaha da gelen bırsey olmadı 7 agustostan bu yana bekliyorum bu gün belimde agrı kasıklarda hafif batma bacaklarımda agrı var belkı adet olurum ama sanırım o adettıMerhaba arkadaşlar ben 2 aylık evliyim adet zamanımda pembe kan geldi adet diye düşünüp ağrı kesici içtim biraz belim ve karnım ağrıyordu ama 10 saat geçti hala pembe kan devamı gelmedi hamile olabilir miyim birde tam adet zamanımda kan geldi
Gidip kan testi verdim gebe değilim ama hala sancım var ve aynı şekil pembe renginde hafif akıntım var 5 gün oldu hala adet görmedim normal mi acabaBenimde adetimden 3 gun once kahve leke geldi adetım erken oluyor diye dusundum bırdaha da gelen bırsey olmadı 7 agustostan bu yana bekliyorum bu gün belimde agrı kasıklarda hafif batma bacaklarımda agrı var belkı adet olurum ama sanırım o adettı![]()
Sizden sonra hastaneye gidip test yaptırdım gebe değilim fakat hala adet görmedim pembe akıntı ve şiddetli sancı devam ediyor hastaneye gidiyorum randevu alın diyor fakat dolu ne yapacağımı şaşırdımGidip kan testi verdim gebe değilim ama hala sancım var ve aynı şekil pembe renginde hafif akıntım var 5 gün oldu hala adet görmedim normal mi acaba
Bende evde test yaptım negatif akıntım lekem falan yok goguslerım sis ve dokununca sızlıyor kasıklarım sızlıyor belim agrıyor sanırım mevsimsel cogu kısı de durum boyle adetim sokmedıgı ıcın bu belirtileri yasıyorum sizınde oyle olmusGidip kan testi verdim gebe değilim ama hala sancım var ve aynı şekil pembe renginde hafif akıntım var 5 gün oldu hala adet görmedim normal mi acaba
5 ve 5 üstü değer pozitif kabul edilir tam sınırda çıkmışmerhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?