Hamile miyim?

Leile

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2021
66
28
8
29
Slm hanımlar bu ay yumurtlama günlerimi degerlendirdim şuan reglime 4 gün var 1 haftadır kasıgımda gaz sancısı çekiyorum. Bu Bi gebelik belirtisi olabilirmi yaşayan varmı bu durumu

Slm hanımlar bu ay yumurtlama günlerimi degerlendirdim şuan reglime 4 gün var 1 haftadır kasıgımda gaz sancısı çekiyorum. Bu Bi gebelik belirtisi olabilirmi yaşayan varmı bu durumu
Yani oladabiir olmayadabilir yumurtaxaki kıvamında akıntı falan var mı ya da minik lekeler

Söylediğiniz belirtiler olabilir yarın sabah erken gebelik testi yapın isterseniz

Yani oladabiir olmayadabilir yumurtaxaki kıvamında akıntı falan var mı ya da minik lekeler
Akıntı var ama leke yok gögüs agrısı var kasık agrısı gaz çok şiddetli işte araştırdım biraz bebegin kesesi yerleşiyorsa kasıkta gaz sıkışması olabilirmiş 🙄uff bilmiyorm

Adetime 4 gün var çıkarmı idrar testinde 1 tane var ewde 😔
Yumurtlama zamanınıza da bağlı değişir bu aslında ama erken daha iyi sonuç verir diye demiştim. 3-4 gin kala kaset testle de öğrenen arkadaşlar oldu bekleyebilirseniz bekleyin birkaç gün daha, gönlünüzce olur umarım😊

Back
X