- 3 Eylül 2021
- 17
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi Berrak_Gulperi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger duymak is
tiyosaniz evet hamilesiiniz
Gününüz gecmis miydi test yaptiginizda acaba
Üzerinden çok geçtiyse testi tekrarlamalısınız. Bu sizi yanıltabilirBen normalde pko hastasıyım. Evet reglim geçiyor bazen fakat geçtiğinde test yapıyorum adet söktürücü kullanabilmek icin. Onlem amaçlı yaptım 10 gün geçmişti ve sonuç bu. Gecen hafta yaptım negatifti icimde hep bi umut var gördüğüm ruyalar. Bugun kan vermek icin hastaneye gittim tsh hormonuma baktiriyorum her ay ayni zamanda. Ona baktirirken gebelik testi icinde kan vermek istedim doktor sonuc olarak bana tsh hormonumun çok düşük oldugunu ve gebelik icinde degerlerimin dusuk oldugunu bi kadin dogumcuya gitmem gerektigini soyledi. Bende eve geldim test yaptim once testte gozle dahi zor secilen bi cizgi cikti daha sonra yine yok galiba dedim uyudum uyandim sonuc bu
InsaAllah sağlıkla kucağınıza alirsiniz evladinizi yarin kan verin hemenBen normalde pko hastasıyım. Evet reglim geçiyor bazen fakat geçtiğinde test yapıyorum adet söktürücü kullanabilmek icin. Onlem amaçlı yaptım 10 gün geçmişti ve sonuç bu. Gecen hafta yaptım negatifti icimde hep bi umut var gördüğüm ruyalar. Bugun kan vermek icin hastaneye gittim tsh hormonuma baktiriyorum her ay ayni zamanda. Ona baktirirken gebelik testi icinde kan vermek istedim doktor sonuc olarak bana tsh hormonumun çok düşük oldugunu ve gebelik icinde degerlerimin dusuk oldugunu bi kadin dogumcuya gitmem gerektigini soyledi. Bende eve geldim test yaptim once testte gozle dahi zor secilen bi cizgi cikti daha sonra yine yok galiba dedim uyudum uyandim sonuc bu
Umarım öyledirInsaAllah sağlıkla kucağınıza alirsiniz evladinizi yarin kan verin hemen![]()
Umarım öyledirInsaAllah sağlıkla kucağınıza alirsiniz evladinizi yarin kan verin hemen![]()
Uyandığımda tekrarladım evet gozle secilen cok ince bi cizgi var fakat ilerisi yok. Benim aklımın karıştığı nokta bugun doktor degerleriniz çok düşük bi kadin dogumcuya gitmelisiniz onlar daha iyi bilir dediÜzerinden çok geçtiyse testi tekrarlamalısınız. Bu sizi yanıltabilir
3 senelik evliyim ve binlerce test yaptim hic boyle olmamistiIkinci cizgi bayagi belirgin bencee
Çift çizgi bariz var ama o çizgi ne zaman çıktı.Umarım öyledir
Uyandığımda tekrarladım evet gozle secilen cok ince bi cizgi var fakat ilerisi yok. Benim aklımın karıştığı nokta bugun doktor degerleriniz çok düşük bi kadin dogumcuya gitmelisiniz onlar daha iyi bilir dedi
Benimde 3 senedir olmuyor benim testim seninkinden bayagi silik. Ilk cocugumda hayalet cizgi gibiydi3 senelik evliyim ve binlerce test yaptim hic boyle olmamisti
Uyumadan once yaptığımda bi cizgi gorunuyor gibiydi. Açıkçası yine yok deyip uyudum 2 saat sonra uyandigimda sonuc buyduÇift çizgi bariz var ama o çizgi ne zaman çıktı.
Bende o kadar cok test yaptim ki artik uzmani oldum diyebilirim. Ve ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum.Benimde 3 senedir olmuyor benim testim seninkinden bayagi silik. Ilk cocugumda hayalet cizgi gibiydi
2 saat sonra ise testte sıkıntı olabilir. O yüzden testi tekrarlayın mutlakaUyumadan once yaptığımda bi cizgi gorunuyor gibiydi. Açıkçası yine yok deyip uyudum 2 saat sonra uyandigimda sonuc buydu
Malesef e devletim yok. O sebepten bakamadım. Fakat yoksa direk hamile değilsiniz derdi diye dusunuyorum. Yarin sabah kan testini tekrarlayacamDüşük sonuç dedigi kaç cikmis sonucunuz e nabizdan bakarmisiniz
Yarın sabah tekrarlatmayin bence cumartesi tekrarlayın derim barkod numarası ile bakamiyormusunuz acabaMalesef e devletim yok. O sebepten bakamadım. Fakat yoksa direk hamile değilsiniz derdi diye dusunuyorum. Yarin sabah kan testini tekrarlayacam
Bakılıyor fakat araştırma hastanesi olduğu icin gostermedi. Sağlık ocağında yaptırdığımda bakabiliyordumYarın sabah tekrarlatmayin bence cumartesi tekrarlayın derim barkod numarası ile bakamiyormusunuz acaba