ne alaka sadece hata yaptım danışıyorum saolunHer seye akliniz eriyor da hamile olup olmayacagina ermiyorsa biz ne yapabiliriz? Bence hamilesin
ne alaka sadece hata yaptım danışıyorum birşey olurmu diyeGerçek mi şaka mı bilmiyorum daha biraz önce biri sormus kottan sperm geçermi diye sormuş
Hamilleik nasıl olur bilmiyorsunuz ama sevişmeyi biliyorsunuz
Madem.iciniz de kuskular var.gidin test yaptırım sizde rahatlayın
Ayrıntılı ayrıntılı yazınca.ne oluyor
sizce hamile miyimBoxer:
Ben ne alaka?
sizce hamile miyim
sonuçta ihtimal falan varmış sonradan okudum internette bide adetim gecikince yazmak istedim kusura bakmayınGerçek mi şaka mı bilmiyorum daha biraz önce biri sormus kottan sperm geçermi diye sormuş
Hamilleik nasıl olur bilmiyorsunuz ama sevişmeyi biliyorsunuz
Madem.iciniz de kuskular var.gidin test yaptırım sizde rahatlayın
Ayrıntılı ayrıntılı yazınca.ne oluyor
herkse aynı soruyu soracağına git tahlil yaptırne alaka sadece hata yaptım danışıyorum birşey olurmu diye
herkse aynı soruyu soracağına git tahlil yaptır
Şaka.gibi ya dalga.mi geçiyorsun sen herkesle
sizce hamile miyim ?
Evet, kesin yarın sabah direkt kan tahlili yaptırın.sizce hamile miyim ?
imkanım yooook lütfen dalga geçmezsenizEvet, kesin yarın sabah direkt kan tahlili yaptırın.
Bakire olduğunuz için hamile değilsiniz zardan sperm geçmiyorMerhaba ağustosun 17 sinde erkek arkadaşımda boxer vardı bedne birşey yoktu boşalma olmadı zevk suyundan birşey olur diye korkuyordum sonuçta temas halindeydik sarıldık vb neyse olaydan 1 gün sonra adet günümdü yani ağustos 18 i normal adetimi oldum 5 gün boyunca ama hala içimde korku vardı ne kadar kişiye sorsam da içim rahat etmedi neyse olaydan 11 12 günsonra yani eylülün 1 i ve 3 ünde eczaneden 2 tane test aldım sabah ilk idrarla yaptım negatif ikiside neyse içim rahattı erkek arkadaşımda sorup duruyor birşey olurmu diye neyse bu süreçte vajinal mantar oldum 2 haftada 1 içilen zorax mı neydi 150 veya 200 olması lazım o hapı içtim ve krem sürdüm geçti (kremde aletji yaptı bacaklarım kaşındı hala var )bu arada adet günümde gelmeye başladı 1 gün ateşim çıktı normal hasta oldum midem bulandı kustum sonra toparladım neyse kullandığım adet takip programım var eylülün 15 i diyordu 1 2 gün kala göğüslerimde dokununca acıma olmaya başladı normal adet belirtisi günler geçiyor 15 oldu adet olmadım korku zaten vardı stres vardı baya birdaha baktım programa 17 sine attı belim ağrımaya başladı bir anda 2 gündür ara ara geliyor bazen 3 4 saat sürüyor falan işte adet ağrısında olduğu gibi akıntım var bilmiyorum korkuyorum sizce ne yapmalıyım hamile miyim çok saçma geliyor öyle hamile kalmak bakireyim birde boşalma olmadı onda boxer vardı ve 1 gün sonra adet oldum teşekkürler
bakire olmasam bile boşalma olmadı gine olur mu zevk suyundan onda boxer vardıBakire olduğunuz için hamile değilsiniz zardan sperm geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?