HAMİLE MİYİM????

esramusti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
19
9
1
32
Merhabalar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim bu ayda adetim 12 gün gecikti bugün test yaptım sonucu atıyorum bakabilir misiniz?

Eklentiler

• 9E2F2218-5410-4321-B84D-44D5AB756C0F.webp
    9E2F2218-5410-4321-B84D-44D5AB756C0F.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 84
Merhabalar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim bu ayda adetim 12 gün gecikti bugün test yaptım sonucu atıyorum bakabilir misiniz?
Test çok sağlıklı sonuç vermemiş netlik yok kan verseniz doğru sonucu alırsınız bu kadar gecikme de normal değil

Bence testte bi terslik var c çizgisi silik çıkmış. Bence yeni bir testle tekrarlayın ya da kan verin 12 gün gecikmeyle varsa çıkar kesin

Var gibi bence ama testte bir tuhaflık var gibi sanki. Kan verin bence😊 inşallah hamilesinizdir bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bana da umut olursunuz🥰

Var gibi bence ama testte bir tuhaflık var gibi sanki. Kan verin bence😊 inşallah hamilesinizdir bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bana da umut olursunuz🥰
Beta hcg 22000 umutsuzluğa kapılmamak lazımmış geçen ay kimyasal olduğu için bu ay hiç beklentim yoktu.

Back
X