Anket Hamile miyim?

Hali

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
8.612
9.306
148
Arkadaşlar ben adetimi aralıktan beri takip ediyorum hep 27 28 29.gunlerden birinde olmuşum bugün 29.gunum hala olmadı 3 4 gündür regl ağrılarım var dün test yaptım negatf ama gün ortasında yaptım susuzluk falan dikkat etmedim ama varsa çıkardı sonuçta adet günüm. 3 eylülde 2.doz aşımı oldum ondan mi olmadimki acaba anlamadım ya?
Bunu yazdım az önce gruba üstüne ovu testi yaptım çünkü gebelik testim yok ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 20210928_002614.webp
    20210928_002614.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar ben adetimi aralıktan beri takip ediyorum hep 27 28 29.gunlerden birinde olmuşum bugün 29.gunum hala olmadı 3 4 gündür regl ağrılarım var dün test yaptım negatf ama gün ortasında yaptım susuzluk falan dikkat etmedim ama varsa çıkardı sonuçta adet günüm. 3 eylülde 2.doz aşımı oldum ondan mi olmadimki acaba anlamadım ya?
Bunu yazdım az önce gruba üstüne ovu testi yaptım çünkü gebelik testim yok ne diyorsunuz?
Gebelik olsa t çizgisi koyu çıkardı canım malesef 😔

Gebelik olsa t çizgisi koyu çıkardı canım malesef 😔
Iste tam 2 saat bekleyemedim 10 buçuk gbi şu içtim 12 de yaptım sabah bi daha yapim bakalm

Iste tam 2 saat bekleyemedim 10 buçuk gbi şu içtim 12 de yaptım sabah bi daha yapim bakalm
Gebelik varsa su içip yapsanız dahi koyu çıkıyor test yinede ovulasyon testi olduğu için yanılma payı olabilir yarın hcg testi yaparsın

Bende gece çıktı öylesine buradaki arkadaşlarında desteğiyle yapmıştım öyle susuzluğa felanda dikkat etmedim yanii. Belki değeriniz düşüktür idrarla uğraşmayın kan verin bence,inşallah vardır 🤲🏻❣️

Bende gece çıktı öylesine buradaki arkadaşlarında desteğiyle yapmıştım öyle susuzluğa felanda dikkat etmedim yanii. Belki değeriniz düşüktür idrarla uğraşmayın kan verin bence,inşallah vardır 🤲🏻❣️
Bu ovu testi bhcg olsa tabi pozitifte dediğiniz gbi kan verim sabah kollarım kan vermekten bitti o yüzden testlerle uğraşıyorum aslında hayırlısı olsun teşekkür ederim=)

Gebeyim LH testim böyle çıkıyor

Eklentiler

• 711E1D11-55CB-41B2-96AC-8B51622B6E99.webp
    711E1D11-55CB-41B2-96AC-8B51622B6E99.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 78
O zaman hiç heveslenmeyim canım =/
Adet olmazsan yinede test alıp yap adet olmayışının bir sebebi olmalı bikere bende 1 ay olmamıştım gebeyim sandım fakat prolaktin diye bir değerim yükselmiş ilaç verdi doktor adet gördüm

Avulasyon testi guvenli sonuc vermiyor benim T cizgisi paylayacak gibiydi aksamina regl oldum en guvenilir gebelik testi onunla yapin

Back
X