- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
İnşallah bulamamıştırMeni vajina girisinden rahme kadar yolu bulamaz merak etme
Küçük olduğunu farkındaysan neden böyle bir şey yaşıyorsun ay deliricemDaha küçüğüm kusurama bakmayın
Ay müthişsinSultanim engin bilgilerinizden yararlanmak isterdik oysaki
Sultanim gebeyim diyor ebe kadinada gitmiyor sifahanenin yolunuda bilmiyor zaar ne yapalım ne emredersinizAy müthişsinAğalarrr!! Atın dışarıya şu hatunu gebe değil!
Bulamazİnşallah bulamamıştır
Küçük olduğunu farkındaysan neden böyle bir şey yaşıyorsun ay deliricem
Evet küçüksün Küçük
Lütfen cinselligi büyüyünce yaşayın
Reşitim ama çok da büyük değilim meni vajina girdiyse o yolu bulamaz mı dışarıdan içeriye akamıyor mu sonuçta sıvıBulamaz
Meninin yasamasi için nemli ortama ihtiyacı var. Ve koşabilen bir hücre değil.
Tekrar söylüyorum senin ve toplumun sağlığı için
Sonradan endişe edebilecegin durumlara kendini sokma kardeşim
Reşit değilsen bu islere zaten hiç girme
Daha büyüksen de korunun. Düzenli cinsel hayatınız varsa tek kişiyle doğum kontrol hapı
Yok farklı kisilerle arada birse düzgün bir marka prezervatif kullanın
21 yaşındasın küçük degilsin bu konuları bilmem gerekReşitim ama çok da büyük değilim meni vajina girdiyse o yolu bulamaz mı dışarıdan içeriye akamıyor mu sonuçta sıvı
Hayır akmaz merak etmeReşitim ama çok da büyük değilim meni vajina girdiyse o yolu bulamaz mı dışarıdan içeriye akamıyor mu sonuçta sıvı
Korunuyorduk her seferinde ama bir. KerelBulamaz
Meninin yasamasi için nemli ortama ihtiyacı var. Ve koşabilen bir hücre değil.
Tekrar söylüyorum senin ve toplumun sağlığı için
Sonradan endişe edebilecegin durumlara kendini sokma kardeşim
Reşit değilsen bu islere zaten hiç girme
Daha büyüksen de korunun. Düzenli cinsel hayatınız varsa tek kişiyle doğum kontrol hapı
Yok farklı kisilerle arada birse düzgün bir marka prezervatif kullanın
Her şey tek gecelik anlık oldu21 yaşındasın küçük degilsin bu konuları bilmem gerek
Daye hatun elinde asası ile halleder o işiSultanim gebeyim diyor ebe kadinada gitmiyor sifahanenin yolunuda bilmiyor zaar ne yapalım ne emredersiniz
Çok teşekkür ederim karşı taraf bakamaz zaten çocuğaHayır akmaz merak etme
Su an anlattığın durumla hamile kalma ihtimalin yok
Ki tek gece yaşadığı gibi ayrıldı sevgisi de yalanmışÇok teşekkür ederim karşı taraf bakamaz zaten çocuğa
Reglken yumurta çatlamaz. Hamilelik orani sifirlarda. Içine boşalma olsaydi yine 5 faiz derdik hani adet sonrasi erken yumurtlayanlar oluyor diye. Ama ustden boşalmayla hamile kalmak hele hele adet doneminde imkansiz. Ayriyeten hamile kalsan bile 1 haftaya belirti falan da olmazMerhaba hanımlar bilgisizliğimi mazur görün ama bundan 1 hafta önce eski sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve ben regldim ve sevgilim üreme organıma boşaldı bugün midem bulanıyor ve göğüs hassasiyetim var sizce test yapmam gerekli midir
Çok teşekkür ederim içim ferahladıReglken yumurta çatlamaz. Hamilelik orani sifirlarda. Içine boşalma olsaydi yine 5 faiz derdik hani adet sonrasi erken yumurtlayanlar oluyor diye. Ama ustden boşalmayla hamile kalmak hele hele adet doneminde imkansiz. Ayriyeten hamile kalsan bile 1 haftaya belirti falan da olmaz
Teşekkür ederimSen şimdi 1 hafta sonra adet oldum ama az gibiydi üstüne mi gördüm acaba diye de konu açarsın. Sorumluluğunu kaldıramayacağın şeyleri yapmadan 3 kere düşün bundan sonra bence. Ayrıca hamile değilsin. Böyle hamile kalınsaydı ohooooo
Canim. degilsin kafan rahat olsun biz o yoldan spermler kolay ilerlesin Diye gerekli tedavileri oluyoruz gine olmuyorİnşallah bulamamıştır
Çok teşekkür ederim dalga geçmeden yazdığınız için hayırlısıyla bir evlat sahibi olursunuzCanim. degilsin kafan rahat olsun biz o yoldan spermler kolay ilerlesin Diye gerekli tedavileri oluyoruz gine olmuyoro güzel canını sıkma gelecek olan reglinide geciktireceksin bosuna strese girip
Vulva yazmak ayıp mı?Daha kibar yazma şekli için yazmıştım kusurama bakmayın.
Hayır aklıma gelmedi şimdi aklıma geldi teşekkürlerVulva yazmak ayıp mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?