Hamile miyim

İnşallah bulamamıştır
Bulamaz
Meninin yasamasi için nemli ortama ihtiyacı var. Ve koşabilen bir hücre değil.

Tekrar söylüyorum senin ve toplumun sağlığı için
Sonradan endişe edebilecegin durumlara kendini sokma kardeşim

Reşit değilsen bu islere zaten hiç girme
Daha büyüksen de korunun. Düzenli cinsel hayatınız varsa tek kişiyle doğum kontrol hapı

Yok farklı kisilerle arada birse düzgün bir marka prezervatif kullanın

Küçük olduğunu farkındaysan neden böyle bir şey yaşıyorsun ay deliricem
Evet küçüksün Küçük
Lütfen cinselligi büyüyünce yaşayın

Reşitim ama çok da büyük değilim meni vajina girdiyse o yolu bulamaz mı dışarıdan içeriye akamıyor mu sonuçta sıvı

Korunuyorduk her seferinde ama bir. Kerel
21 yaşındasın küçük degilsin bu konuları bilmem gerek
Her şey tek gecelik anlık oldu

Sultanim gebeyim diyor ebe kadinada gitmiyor sifahanenin yolunuda bilmiyor zaar ne yapalım ne emredersiniz
Daye hatun elinde asası ile halleder o işi Ama madem gebeyim diyor o vakit derhal şerbetler dökülsün lokmalar dağıtılsın ( burda bi valide sultana bağlayalım) Şehzade geliyor olabilir

Sen şimdi 1 hafta sonra adet oldum ama az gibiydi üstüne mi gördüm acaba diye de konu açarsın. Sorumluluğunu kaldıramayacağın şeyleri yapmadan 3 kere düşün bundan sonra bence. Ayrıca hamile değilsin. Böyle hamile kalınsaydı ohooooo

Reglken yumurta çatlamaz. Hamilelik orani sifirlarda. Içine boşalma olsaydi yine 5 faiz derdik hani adet sonrasi erken yumurtlayanlar oluyor diye. Ama ustden boşalmayla hamile kalmak hele hele adet doneminde imkansiz. Ayriyeten hamile kalsan bile 1 haftaya belirti falan da olmaz

Çok teşekkür ederim içim ferahladı

Teşekkür ederim

Canim. degilsin kafan rahat olsun biz o yoldan spermler kolay ilerlesin Diye gerekli tedavileri oluyoruz gine olmuyor o güzel canını sıkma gelecek olan reglinide geciktireceksin bosuna strese girip
Çok teşekkür ederim dalga geçmeden yazdığınız için hayırlısıyla bir evlat sahibi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…