- 2 Aralık 2021
- 28
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Fatosyildirim
Test yaptım silik çıktı sizde hamile miyim regl olmama 2 gün var aynı durum yaşayanlar var mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimOlabilirsiniz. Kan testi verip netleştirebilirsiniz
Belirtileriniz neler?Test yaptım silik çıktı sizde hamile miyim regl olmama 2 gün var aynı durum yaşayanlar var mi acaba
Eki Görüntüle 2963193
Ovalüsyon takibi yapmismiydin canım? Teste göre var görünüyorKasık ağrım var sol tarafimda ağrı mide bulantisi ve bel agrisi
Yaptim evet canimOvalüsyon takibi yapmismiydin canım? Teste göre var görünüyor
Benim de böyleydi ama kan tahlili yaptır ne olur ne olmazTest yaptım silik çıktı sizde hamile miyim regl olmama 2 gün var aynı durum yaşayanlar var mi acaba
Eki Görüntüle 2963193
Yaptırdım beta 26.42 çıktı dış gebelik yada erken gebelik dediBenim de böyleydi ama kan tahlili yaptır ne olur ne olmaz
Alaka o nasıl doktor ya düşük diye dış gebelik diyemezki iki güne bir artış iyiyse yada kötüyse ona göre yorum yapılır canım sen bakma doktora inşallah sağlıklıdırYaptırdım beta 26.42 çıktı dış gebelik yada erken gebelik dedi
Bence deNe
Alaka o nasıl doktor ya düşük diye dış gebelik diyemezki iki güne bir artış iyiyse yada kötüyse ona göre yorum yapılır canım sen bakma doktora inşallah sağlıklıdır
Evet canm hamilesinizTest yaptım silik çıktı sizde hamile miyim regl olmama 2 gün var aynı durum yaşayanlar var mi acaba
Eki Görüntüle 2963193