- 3 Aralık 2021
- 252
- 102
- 53
- 23
- Konu Sahibi Umaykilinc
-
5 aydır test yapmadınzmı hamilesiniz darısı banaEki Görüntüle 2963983 sizce hamilemiyim 1 yıldır adet olmadım doktor hap verdi 1 kez adet oldım aradan 5 ay gectı test bu şekilde çıktı bbazen yanlıs cıkabılıyomus hastaneye gidince gebe olmadığını öğrenen varmı kendimi ümitlendirmek istemiyprum
1 yıl boyunva yaptım negatıftı az once bunla karşılaştım şaşırdım Allah büyük sizede nasip etsin5 aydır test yapmadınzmı hamilesiniz darısı bana
Test yaptığınız gibiii hemen 2 çizgi olduysa hamilesinizzEki Görüntüle 2963983 sizce hamilemiyim 1 yıldır adet olmadım doktor hap verdi 1 kez adet oldım aradan 5 ay gectı test bu şekilde çıktı bbazen yanlıs cıkabılıyomus hastaneye gidince gebe olmadığını öğrenen varmı kendimi ümitlendirmek istemiyprum
ilk 1 dk da cıktı hemen kontrol olarak gittim hap verdiler 1 kez adet oldum başka olmamıstım5 ay kontrol amaçlı gitseydiniz keşke. Ama ilk 10dkda çıktıysa hamilesiniz randevu alıp bir kontrole gidin
Yakın zamana randevu alın gidin doktora net görünüyor çünkü.ilk 1 dk da cıktı hemen kontrol olarak gittim hap verdiler 1 kez adet oldum başka olmamıstım
tamam teşekkür ederimYakın zamana randevu alın gidin doktora net görünüyor çünkü.
Hayırlısı olsun gebe görünüyorsun inşallah öyledirEki Görüntüle 2963983 sizce hamilemiyim 1 yıldır adet olmadım doktor hap verdi 1 kez adet oldım aradan 5 ay gectı test bu şekilde çıktı bbazen yanlıs cıkabılıyomus hastaneye gidince gebe olmadığını öğrenen varmı kendimi ümitlendirmek istemiyprum
a baya hamilesiniz hayırlı oldunEki Görüntüle 2963983 sizce hamilemiyim 1 yıldır adet olmadım doktor hap verdi 1 kez adet oldım aradan 5 ay gectı test bu şekilde çıktı bbazen yanlıs cıkabılıyomus hastaneye gidince gebe olmadığını öğrenen varmı kendimi ümitlendirmek istemiyprum
umarım inşallahHayırlısı olsun gebe görünüyorsun inşallah öyledir
teşekkür ederimHamilesiniz, tebrikler.
teşekkür ederimBay
a baya hamilesiniz hayırlı oldun
Kan tahlili verin bence hamilesiniz..bize de haber veriinnnilk 1 dk da cıktı hemen kontrol olarak gittim hap verdiler 1 kez adet oldum başka olmamıstım
pazartesi gidicem inşallah tabiki haber veririmKan tahlili verin bence hamilesiniz..bize de haber veriinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?