Hamile miyim????

isimsizdir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2022
26
2
1
26
Merhabalar. Adetim bittiği gün 14 Aralıkta sevgilim ile sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Cinsel organıma fazla temas etmese de yine birkaç defa temas oldu. Üzerime boşalmadı ancak penisinde olan sıvı (meni) bana temas etmiş olabilir.
3 ocakta adet oldum ve 10 ocakta da bitti. Karnımın alt bölgesinde birkaç haftadır şişlik var. Hamilelikten şüpheleniyorum.
Normalde 59 kiloydum. Şuan 57-58 arasındayım ama alt karnımda, yan taraflar da dahil şişlik göbek var. Bana bi akıl verebilir misiniz?

karnım 3 aylıktan sonra cıktı. Olsa olsa 6 haftalık olacak o cocugu usg de zor tespıt edıyor dr. Buyutecle bakıyolar malum 1 mm 2 mm ler konusuluyor yanı karnın sısemez. Zımpara gb surtunmekten vazgecın baska orgazm yolu arayın bedenlerınıze yazık.... Evet vajına dısına degenden de hamıle kalınabılır. Su an hamıleysen de testte cıkar zaten bosa beklemene gerek yok. Ilıskı uzerınden 14 gun gecınce kesınlesıyor malum. Senınkı ay dönmüş. Ve bu sıtede 5 mılyon trol lu trolsuz surtunmelı sonrası hamılelık le ılgılı konu var sag ustten aramalardan okuyabılırsın...

Jetspermler ve havada uçuşan yumurtalar yine iş başında .d
Kerkinmeyin evladım.
Ben hamile kalmaya çalışırken spermin girmediği bir kulak arkam kalmıştı onu da ayaklarım havada beklerken oraya kadar gönderdim. Bu süreç yine de 7 8 ayımı aldı. Artık ne anlam çıkarırsanız...

hayırlı olsun.

hamilesin yakında bulantıların baslar,aserirsin kıloda vermıssın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…