Test yapmaya korkma belki hamişsindir. Bende de sol kasığımda batma vardı ve göğüs hassasiyyeti vardı dokununca acıyordu, adete 3 gün kalmış yaptım ben pozitifdi. En azından öğrenmiş olursunAdetim 5 gecikti normalde gününde oluyordu kasiklarim ağrıyor akintim yok kasiklarim şişti ama neden bilmiyorum g*ğüslerim hassas ama olduğundan çok sinirli bi ruh halindeyim hamile olur muyum bilmiyorum uyku hali var bundan 1 hafta önce sürekli çişim geliyordu test yapmaya korkuyorum
Keşke olsa yazdan beri çok istiyoruz bakalım nasip de varsa olur bu arada hayırlı olsunTest yapmaya korkma belki hamişsindir. Bende de sol kasığımda batma vardı ve göğüs hassasiyyeti vardı dokununca acıyordu, adete 3 gün kalmış yaptım ben pozitifdi. En azından öğrenmiş olursun
Hemen test yap nasıl sabrediyorsun öğrenmeden inşallah hamilesindir canımAdetim 5 gecikti normalde gününde oluyordu kasiklarim ağrıyor akintim yok kasiklarim şişti ama neden bilmiyorum g*ğüslerim hassas ama olduğundan çok sinirli bi ruh halindeyim hamile olur muyum bilmiyorum uyku hali var bundan 1 hafta önce sürekli çişim geliyordu test yapmaya korkuyorum
Aslında sabredemiyorum ama umutsuzum korkuyorumHemen test yap nasıl sabrediyorsun öğrenmeden inşallah hamilesindir canım
Korkma canım herşey Allah'tan.Aslında sabredemiyorum ama umutsuzum korkuyorum
Haklısınız, aslında yapmak istiyorum ama elim gitmiyor testeKorkacak bir durum yok. Test yapin varsa cikar. Bu arada g*ğüs yazmanıza gerek yok. Ayıp bir kelime degil. Bizim bedenimiz, bedenimizi sevelim, sansürlemeyelim.
Akıntınız var miydiTest yapmaya korkma belki hamişsindir. Bende de sol kasığımda batma vardı ve göğüs hassasiyyeti vardı dokununca acıyordu, adete 3 gün kalmış yaptım ben pozitifdi. En azından öğrenmiş olursun
Bu kadar umutsuz olacak, durumu dramatikleştirecej ne var? Daha yaşınız 20 .Haklısınız, aslında yapmak istiyorum ama elim gitmiyor teste
Bu kadar umutsuz olacak, durumu dramatikleştirecej ne var? Daha yaşınız 20 .
Kac seferdir deniyorsunuz? Kac aydir korunmasiz iliski yasiyorsunuz?Dramatiklik değilde her seferinde olmamasi
Referans her yerde aynidir. 5'ten büyükse gebelik vardir demek. "1,2'den küçük" anlamina geliyor sonucunuz.Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
80 kg yimReferans her yerde aynidir. 5'ten büyükse gebelik vardir demek. "1,2'den küçük" anlamina geliyor sonucunuz.
Hande Soral neredeyse 5 aylık hamile. Açın fotoğraflarına bakın. Hamile olsanız öyle karnınız olurdu. Bebek hareketlenirdi. Aklinizi kullanin biraz.
Akıntınız var miydi
4 5 aydırKac seferdir deniyorsunuz? Kac aydir korunmasiz iliski yasiyorsunuz?
Ya ne farkeder yine büyürdü karniniz. Hic mi kilolu hamile gormediniz?80 kg yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?