Adetinize kaç gün var ?? Ilk 5 dk ciktiysa gebelik var
Silik çizgi varsa hamilesin canım inşallah darısı bana
Bahsettikleriniz adet öncesi de olabilcek seyler aslında bugün olmazsanız yarin ilk idrarla bi test yapın kesin çıkar varsaMrb arkadaşlar yumurtlama dönemini değerlendirdik sonraki haftalarda kasık ağrısı baş ağrısı ayak ağrısı akıntılar hastalığıma 4 gün Kala şeffaf uzayan akıntı geldi ve bir gün kala da beyaz berrak akıntı geldi bugün adet günüm daha olmadım sizce test yapmalımıyım
İnşallah canım ya beni şüphelendiren normalde adetime 2 gün kala ağrılarım olurdu ve sadece bel ağrısı olurdu bugün adet günüm ağrım hiç yok sadece ayağım ve başım ağrıyorBahsettikleriniz adet öncesi de olabilcek seyler aslında bugün olmazsanız yarin ilk idrarla bi test yapın kesin çıkar varsa
Insallah vardır ben olsam bu kdr bile bekleyemezdim yaparim testİnşallah canım ya beni şüphelendiren normalde adetime 2 gün kala ağrılarım olurdu ve sadece bel ağrısı olurdu bugün adet günüm ağrım hiç yok sadece ayağım ve başım ağrıyor
Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama içim içimi yiyor 2 gün geçerse yaparım inşallahInsallah vardır ben olsam bu kdr bile bekleyemezdim yaparim test
Adetinize kaç gün var ?? Ilk 5 dk ciktiysa gebe
Eveet 1-2 dakika içinde çıktı. 2 gün var adetimeAdetinize kaç gün var ?? Ilk 5 dk ciktiysa gebelik var
İnşallah kan testine gitmek için biraz daha bekleyecegimSilik çizgi varsa hamilesin canım inşallah darısı bana
Evet erken gebelik testiErken gebelik testi sanırım bu hemen çıktı
Kan verin netlessin teste gore gebelik var hayırlı olsun inşallahEveet 1-2 dakika içinde çıktı. 2 gün var adetime
Kan verin netlessin teste gore gebelik var hayırlı olsun inşallah
Bnce yapın derimMrb arkadaşlar yumurtlama dönemini değerlendirdik sonraki haftalarda kasık ağrısı baş ağrısı ayak ağrısı akıntılar hastalığıma 4 gün Kala şeffaf uzayan akıntı geldi ve bir gün kala da beyaz berrak akıntı geldi bugün adet günüm daha olmadım sizce test yapmalımıyım
Bnce yapın
İyi dayanabiliyirsunz bn adetten önce basliyirumHasta olmazsam yarın yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?