Bu ay yumurtlamam mart 5 idi 14 mart olunca daha erken olduğunu düşünüyorum negatif çıkarsaGebelik testi yapın veya kan verin.
yumurtlaman 5 ıyse 19 u gibı adet olman gerekmez mı yanı daha gecıkmemiş:)Bu ay yumurtlamam mart 5 idi 14 mart olunca daha erken olduğunu düşünüyorum negatif çıkarsa
Ben 8 şubatta adet oldum yumurtlama günüm ise 5 mart şuan 35 günüdür adet olmuyorumyumurtlaman 5 ıyse 19 u gibı adet olman gerekmez mı yanı daha gecıkmemiş:)
Adet olmamla yumurtlama günüm arasında 9 gün var gebe kalmış olsam bile idrarda çıkar mı 9 günlükAdetim gecikti demişsiniz. Geciktiyse eğer çıkar diye düşünüyorum
gec yumurtlama olmus telas etme :) 9 gun gecmıs daha 2 gun sonra yap ıstersen bı gebelık testı:)Ben 8 şubatta adet oldum yumurtlama günüm ise 5 mart şuan 35 günüdür adet olmuyorum
Hayırlısıyla hamileyimidir yagec yumurtlama olmus telas etme :) 9 gun gecmıs daha 2 gun sonra yap ıstersen bı gebelık testı:)
Koyulaşınca hamile olma ihtimalin var mı kiBenimde yumurtlama 6 sında olmuştu bugün ovulasyon testim tekrardan koyulasmaya başlamış gibi sanki
İns canm teat yaparsan banada bilgi verir misjnHayırlısıyla hamileyimidir ya
Yani t koyu olana kadar yok çünkü adet yaklastikca koyulaşırmis testte ama t koyu olursa c den gebelik olabilirmisKoyulaşınca hamile olma ihtimalin var mı ki
Siz hiç yaptınız mı ovulasyon testiKoyulaşınca hamile olma ihtimalin var mı ki
Benim o testten yok ama olabilir lh hormonu yüklerdikçe t daha koyu olurmuşYani t koyu olana kadar yok çünkü adet yaklastikca koyulaşırmis testte ama t koyu olursa c den gebelik olabilirmis
Yaptım bu ayın 5 de sizin dediğiniz gibi t çizgi tek vardı bende c çizgi bile yoktuSiz hiç yaptınız mı ovulasyon testi
Yaptım bu ayın 5 de sizin dediğiniz gibi t çizgi tek vardı bende c çizgi bile yoktu
Aynn bakalım koyulasack miBenim o testten yok ama olabilir lh hormonu yüklerdikçe t daha koyu olurmuş
Elinizde varsa tekrar yapabilirsiniz şuan şüpheniz varsa
İlk idrarım değil ama olur mu kiElinizde varsa tekrar yapabilirsiniz şuan şüpheniz varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?