İlk idrarla yapılmaz ki ovulasyon testi sadce sıvı alımı 2 saat almamış olacaksınİlk idrarım değil ama olur mu ki
O zaman 2 saat durup öyle bakıcamİlk idrarla yapılmaz ki ovulasyon testi sadce sıvı alımı 2 saat almamış olacaksın
Aynn 2 saat su vs sıvı birsy almadan yap bakalım nasıl çıkacak ovulasyonunO zaman 2 saat durup öyle bakıcam
Banada atar misinz yapincaAynn 2 saat su vs sıvı birsy almadan yap bakalım nasıl çıkacak ovulasyonun
İlk idrarla yapılmaz ki ovulasyon testi sadce sıvı alımı 2 saat almamış olacaksın
Tabi kiBanada atar misinz yapinca
Tabi ki
Bu seferde tam tersi oldu yumurtlama günümünHdi bakalım hayrli haberler bekliyirM
Hadi ya adete kac gününüz varBu seferde tam tersi oldu yumurtlama günümün
Bu seferde tam tersi oldu yumurtlama günümün
Geçti adetimHadi ya adete kac gününüz var
Hadi ya gebelik testi yaptın mı pekiGeçti adetim
Kan verdim negatif çıktıHadi ya gebelik testi yaptın mı peki
Test yapınNormalde 32-33 bir adet olurdum eşim varikosel ameliyatı olalalı 3 ay oldu bu ay yumurtlama günümü yakaladım yakalamadan öncesinde ise 5 gün sürekli birlikteliğimiz oldu eşimle yumurtlama günüde oldu ondan sonra devam ettik 2-3 gün ve adetim bir gün geçitkti o günden sonra geceleri uyumadan önce vücudumda sıcak basıyor du sabahları uyanmıyorum ve ağzımda koku ve değişik bir tat oluyor dün olamam gerekiyordu adet benim kırılcaktı resmen kasıklarımda ağrıyordu ama bu gün ne bel ağrısı nede kasık hamile olabilirmiyim çok merak ediyorum vücüdumda
Kan verdim negatif çıktı
Hadi ya bence iyi bir doktora gidin sebebine baksn birKan verdim negatif çıktı
Varikosel varsa art arda iliski pek saglikli degil canim hic olmazsa bir gun araya bosluk birakin bence daha saglikli olur esimde ameliyat oldu bir yıl once bence yarın bi kan verin belirti varsa kan icin erken degildirNormalde 32-33 bir adet olurdum eşim varikosel ameliyatı olalalı 3 ay oldu bu ay yumurtlama günümü yakaladım yakalamadan öncesinde ise 5 gün sürekli birlikteliğimiz oldu eşimle yumurtlama günüde oldu ondan sonra devam ettik 2-3 gün ve adetim bir gün geçitkti o günden sonra geceleri uyumadan önce vücudumda sıcak basıyor du sabahları uyanmıyorum ve ağzımda koku ve değişik bir tat oluyor dün olamam gerekiyordu adet benim kırılcaktı resmen kasıklarımda ağrıyordu ama bu gün ne bel ağrısı nede kasık hamile olabilirmiyim çok merak ediyorum vücüdumda
lh yumurtlamada artar dger gunler sılık olur ve minicık koyulasma ve siliklesme seklınde dalgalanır adete dogru artmaz:=)Yani t koyu olana kadar yok çünkü adet yaklastikca koyulaşırmis testte ama t koyu olursa c den gebelik olabilirmis
Ama gebeliğini ovulasyonda. Öğrenen çok insan var buradan okuduğum kadariylalh yumurtlamada artar dger gunler sılık olur ve minicık koyulasma ve siliklesme seklınde dalgalanır adete dogru artmaz:=)
evet o bhcg yle lh ı karıstırıyor test. bhcg arttıkca lh testı koyulasıyorAma gebeliğini ovulasyonda. Öğrenen çok insan var buradan okuduğum kadariyla
Cnm bnmkide şuan ovulasyonum koyulasiyor gibi önceliklerine Goreevet o bhcg yle lh ı karıstırıyor test. bhcg arttıkca lh testı koyulasıyor
Atsam anlar misinz testtenCnm bnmkide şuan ovulasyonum koyulasiyor gibi öncelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?