Bugünkü ovulasyonumevet o bhcg yle lh ı karıstırıyor test. bhcg arttıkca lh testı koyulasıyor
Aradım sordum belirli bi değer varmış <1.20 bu değerin altında olan değerli gebelik olarak saymıyormuş cihaznegatif dediğin kaç ççıktı ,
geçenlerde 19 çıkan sonuca negatif dediler çünkü
Perşembe günü gidicez bide yumurtlama günümde benim geç oldu ya ondan adet olmuyorum yumurtlamadan 14 gün geçmesi gerekiyormuş adet olabilmem içinHadi ya bence iyi bir doktora gidin sebebine baksn bir
Günü kaçırmak istemedik bu sefer daha dikkatli olucaz inşallahVarikosel varsa art arda iliski pek saglikli degil canim hic olmazsa bir gun araya bosluk birakin bence daha saglikli olur esimde ameliyat oldu bir yıl once bence yarın bi kan verin belirti varsa kan icin erken degildir
Hadi hayırlısı inşallah hamilesindirBugünkü ovulasyonum
Bir gün bos bir gün dolu herzman icin iyidir hrm hic bir günü kacirmamis olursun. Simdi sperm degerlerin nasil bilemiyorum ama benim esim varikosel ameliyatini sadece morfoloji dusuk oldugu icin olmustu sayimizda problem yoktuGünü kaçırmak istemedik bu sefer daha dikkatli olucaz inşallah
İyi yaparsn aynn ondan da olabilirPerşembe günü gidicez bide yumurtlama günümde benim geç oldu ya ondan adet olmuyorum yumurtlamadan 14 gün geçmesi gerekiyormuş adet olabilmem için
Bilemiyirm cnm tekrar yumurtlamada olabilirHadi hayırlısı inşallah hamilesindir
Bizde de ileri hareketli %0 dı bizimde Morfolojisi bozuktu daha baktırmadık diğerlerineBir gün bos bir gün dolu herzman icin iyidir hrm hic bir günü kacirmamis olursun. Simdi sperm degerlerin nasil bilemiyorum ama benim esim varikosel ameliyatini sadece morfoloji dusuk oldugu icin olmustu sayimizda problem yoktu
Baya etkilemis cnm gec olmus esin sanirim ameliyati ama düzelir bol bol takviyeyle insBizde de ileri hareketli %0 dı bizimde Morfolojisi bozuktu daha baktırmadık diğerlerine
Peki siz sonuç aldınız mı ameliyattan sonraBaya etkilemis cnm gec olmus esin sanirim ameliyati ama düzelir bol bol takviyeyle insmorfoloji zaten duzelmiyor cok fazla bizim 3 tu 5 oldu en fazla
Bir tık duzeldi ileri hareket %60 civari falan oldu tam hatirlamiyorum en son morfolojide %5 ti zaten tüp bebege gecicegim icin artik cok üstünde durmuyoruzPeki siz sonuç aldınız mı ameliyattan sonra
Doğal yollarla yeterli değil mi ileri hareketli sayısıBir tık duzeldi ileri hareket %60 civari falan oldu tam hatirlamiyorum en son morfolojide %5 ti zaten tüp bebege gecicegim icin artik cok üstünde durmuyoruz
Evet yeterli canım bendede hersey normal ilerliyorken olmadi 3 asilama denedim tutmadi artik zorlamak istemiyorum daha fazla tüp bebege hak kazanmisken hakkimi kullanayim dedimDoğal yollarla yeterli değil mi ileri hareketli sayısı
Hayırlısıyla olur inşallahEvet yeterli canım bendede hersey normal ilerliyorken olmadi 3 asilama denedim tutmadi artik zorlamak istemiyorum daha fazla tüp bebege hak kazanmisken hakkimi kullanayim dedim
Ben testten pek bir şey almadım ama sen siliklik görüyor musunArkadaşlar adete 7 gunvar biliyirm erken daha ama duramazdim erken gebelik testi
Evt çok hafifte olsa görünüyordu ama zamn gectikce ordakihafif kırmızı çizgi beyaz okmus sankiBen testten pek bir şey almadım ama sen siliklik görüyor musun
Ben testten pek bir şey almadım ama sen siliklik görüyorArkadaşlar adete 7 gunvar biliyirm erken daha ama duramazdim erken gebelik testi
İnşallah vardır gebeliğinEvt çok hafifte olsa görünüyordu ama zamn gectikce ordakihafif kırmızı çizgi beyaz okmus sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?