Hamile miyim???

ozge BAG

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
15
5
1
24
Merhaba.herkese iyi geceler bisey sormak istiyorum.3 gün önce doktora gittim kontrole adetime 4 gün kala doktor rahim duvarın 13.3 mm dedi yumurtalıkların çoğalmış dedi ve bende 1 cm boyutunda kist vardı doktor hamile kaldığında kendiliğinden geçicek ilaç kullanmana gerek yok dedi ve geçen gün gittiğimde kistin gitmiş dedi bugün bütün gün kasiklarim ağrıdı adet ağrısı gibi agrim var sizce hamilemiyim yardımcı olabilir misiniz???

Eki Görüntüle 3038657

Aynı hissiyatlar ile girdim sayfaya. 2ay önceki aşılamada klomenin yaptığı 1cm lik kistim var. Düzenli olan geçen ayki reglimde muayeneye gittiğimde öğrendim adetle atarım diye düşündüm. Bu ayki reglimi bekliyorum kisti kontrol ettirmek için ama nedense 4 günlük bi gecikmem var. Test yapmaya erken kendimi kisttendir diye kandırıyorum şuan. Ama öyle olsaydı oluştuğu ay neden düzeni bozmadı diye de geçiyo aklımdan. Aynı regl ağrım var herzamanki çektiğim ama çok uzun sürmüyo. Ağrı bakımından bi fark var mıydı sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…