Hamile miyim?

Zkzxk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
13
9
1
32
Merhabalar, yeni üye oldum merak ettiğim birkaç şey var yardımcı olursanız sevinirim.
Bir aydır korunmasız birliktelik yaşıyorum eşimle adetim 02.05.2022 de bitti ve bu hafta başından beri sık idrar ,halsizlik , kasık ağrısı , ara ara bel ağrısı çekmekteyim ancak idrarım çook şeffaf su gibi hemen hemen ama içinde beyaz parçacıklar var bu süreç hamileliği mi işaret etmekte? Adetime 4 gün var erken gebelik testi yaparsam pozitif görebilir miyim?

İnşallah tüm isteyenlere 🙏🙏 bu arada çok uyku ve idrarımda hafif kopuklenme de vardı sende bı kontrol et 🤗
Merhaba yumurtlamadan adete kadarki zamanda neler yaşadınız acaba belirti olarak? Bende kasık ağrısı idrara sık çıkma halsizlik var ama göğüs hassasiyeti vs yok mesela. İdrara sık çıkma ve halsizliği de belirtiden saymıyorum pek kendimde. Çok umut ettim inşallah üzülmem🥹

Aslında 2 gün öncesine kadar hergün test yaptım heyecandan hep negatifti , ama belirtiler artıkça da heyecan arttı. 4 gün kala da negatifi görürsem üzülürüm diye belirtileri yazıp fikir almak istedim 🙏
Belirtilerle yola cikip umutlan istemem herkeste o kadar cok degisiyorki belirtiler
O yuzden en mantiklisi test biliyorum beklemekte zor insallah gorursun pozitifi

Test yapmadan anlamamiz imkansiz
Test yapınca da kuruma çizgisi olabilir kan vermeden öğrenmek imkansız diyeceksiniz. Test yapmayı biliyordur muhtemelen sonucunda üzülmek istemediği için aynı belirtileri yaşamış biri var mı diye soruyor olabilir mi? Keşke böyle azarlar gibi yazmasanız insanların şu anki ruh halini düşünmeden.

Test yapınca da kuruma çizgisi olabilir kan vermeden öğrenmek imkansız diyeceksiniz. Test yapmayı biliyordur muhtemelen sonucunda üzülmek istemediği için aynı belirtileri yaşamış biri var mı diye soruyor olabilir mi? Keşke böyle azarlar gibi yazmasanız insanların şu anki ruh halini düşünmeden.
Nerde azarladim aceba azarlasam gorurdunuz o uslubumu Evet gerekli seyleri yazdik diyemi kotumu oldum simdi
Test sonrasi mecbur kan onercez ne bekliyorsunuz muneccim olmadik daha sip diye hamilesiniz yazalim
Belirtilerin yuzde yuz hamile oldugunu gosterdigine siz eminseniz belirti arayin
Test yapmak kim kolay dediki ayrica siz ne biliyorsunuz bende test fobisi olusmus birisiyim ama mecburuz demi o testlere biryerde belirtilerle yola cikip uzulmesinden daha iyi hemen patlamak icin insan ariyorsunuz

Ne demek kirmak istemem ♥️Cok tesekkur ederim ayrica
Ben de teşekkür ederim🥰 her ay ha oldu olacak bu ay kesin oldu diyip regl olmak insanı daha da strese sokuyor, o gün hiç gelmesin istiyorsunuz artık test yapmayı bırak, bu duruma geldiğim için ben de ve bikaç kişinin azarlayıcı densiz yorumunu gördüğüm için size çıkıştım biraz sanırım🥺 ben de kırmak istemem kusura bakmayın💐

Idrardaki beyaz parcaciklar lökasit degerinin artmasi anlamina gelir. Buda idrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz demektir. Siz bence test yapin negatif cikarsada doktora danisin. Insallah hamilesinizdir

Ben de teşekkür ederim🥰 her ay ha oldu olacak bu ay kesin oldu diyip regl olmak insanı daha da strese sokuyor, o gün hiç gelmesin istiyorsunuz artık test yapmayı bırak, bu duruma geldiğim için ben de ve bikaç kişinin azarlayıcı densiz yorumunu gördüğüm için size çıkıştım biraz sanırım🥺 ben de kırmak istemem kusura bakmayın💐
Valla ben sizleri cok iyi anliyorum 4 sene o testierle cok savastim
Ilk baslarda o kadar cok test yapardim ki gunese tutardim cift cizgide benmi gormuyorum diye esime gosterip ikinci cizgi var desin diye onay beklerdim Sonra her test sonrasi oturup aglardim
Boyle olunca tabi test korkusu olustu bende ki yapmamaya baslamistim geri adet olmadim uc dort ay o zaman da dedim test yapmamaktan daha zormus buda adet dahi olamiyorum ama hamdolsun ben pozitifi gordum cok sukur insallah en kisa zaman da hepiniz gorursunuz hayirlisiyla sag salim de kucagimiza aliriz ♥️Asla kimseyi kucumsemek kinamak haddime degil o yuzden testte tek cizgi gormenin acisi asiri kotu cunki
O yuzden Estagfirullah ne demek 😍♥️Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar versin size de
Ama cidden belirti aramakta ayri bir beyin yoruyor psikolojik olarak oda ayri yipratiyor bunuda hic yapmayin onuda yasadim cunki 🙈😓

Valla ben sizleri cok iyi anliyorum 4 sene o testierle cok savastim
Ilk baslarda o kadar cok test yapardim ki gunese tutardim cift cizgide benmi gormuyorum diye esime gosterip ikinci cizgi var desin diye onay beklerdim Sonra her test sonrasi oturup aglardim
Boyle olunca tabi test korkusu olustu bende ki yapmamaya baslamistim geri adet olmadim uc dort ay o zaman da dedim test yapmamaktan daha zormus buda adet dahi olamiyorum ama hamdolsun ben pozitifi gordum cok sukur insallah en kisa zaman da hepiniz gorursunuz hayirlisiyla sag salim de kucagimiza aliriz ♥️Asla kimseyi kucumsemek kinamak haddime degil o yuzden testte tek cizgi gormenin acisi asiri kotu cunki
O yuzden Estagfirullah ne demek 😍♥️Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar versin size de
Ama cidden belirti aramakta ayri bir beyin yoruyor psikolojik olarak oda ayri yipratiyor bunuda hic yapmayin onuda yasadim cunki 🙈😓
Kesinlikle bu sürecin her şeyi her konuda çok yoruyor. Ben de takmıştım teste 5-6 gün önceden başlıyordum ama bu aralar saldım nedense test yapmak içimden gelmiyor inşallah yaptığım ilk test pozitif olur da bu salmışlığıma sabrıma değer😅 Belirti kişiye göre değişebiliyormuş zaten aslında evet belirti aramak doğru değil doğru söylüyorsunuz ama işte bir umut insan istemese de kendini dinliyo🥺 inşallah darısı başımıza allah herkesin kucağını doldursun❤️

Uyku bugün başladı tam olarak , sürekli yatma hissim vardı, ama idrarda bi köpük olmadı. Yarın sabahı bekliyorum test yapmak için ?bakalım hayırlısıyla 🙏
Güzel haberini bekliyoruz , ama yine de üzülürüm dersen adetin geçmesini bekle psikolojik belirti değildir umarım dualarım seninle 🙏🤗

Merhaba yumurtlamadan adete kadarki zamanda neler yaşadınız acaba belirti olarak? Bende kasık ağrısı idrara sık çıkma halsizlik var ama göğüs hassasiyeti vs yok mesela. İdrara sık çıkma ve halsizliği de belirtiden saymıyorum pek kendimde. Çok umut ettim inşallah üzülmem🥹
Merhaba..gogusume baskı uygulayinca şiddetli ağrı oluyordu..kasıga ince sızı bir ya da iki defa girdi en büyük belirtim bel boşluğuna sanki biri sürekli baskı uyguluyor acayip bı ağrı ki hala var şuan bel boslugu ağrım..idrarda yanma yaşadım enfeksiyon sanıp eczaneden ilaç aldım çünkü daha ilk ay deneyişimizdi o yüzden ihtimal dahi vermiyordum..acıkınca dayanamıyordum (normalde iki gün yemesem aklıma gelmez) midem kazınıyordu..idrara günde iki üç çıkardım yumurtlamadan bir hafta sonra sabah beste bile idrara kalkar oldum (bir saatte üç defa falan ) idrarım su gibi bu arada... 7 8 saatlik uykum 10 saat oldu 😂 ama şuan öğrendiğim icin bunları yaşadığımı fark ettim çünkü ben asla ilk aydan olacağını sanmıyordum..hatta teste hata olabilir diye bugün kesinlestirecegim 🙃 kaset testte sanki iki aylık hamile gibi kıpkırmızı çıktı anında halbuki iki gün gecikti sadece🥴 tek tavsiyem su ama aklınızdan sildiginiz an oluyor ben geciktiğini bile farkında olmadım eşim söyledi..inşallah rabbim tüm el açanlara hayırlısıyla nasip eylesin 🙏🙏🙏🙏🤗🥰

Back
X