Hamile miyim?

Merhabalar, yeni üye oldum merak ettiğim birkaç şey var yardımcı olursanız sevinirim.
Bir aydır korunmasız birliktelik yaşıyorum eşimle adetim 02.05.2022 de bitti ve bu hafta başından beri sık idrar ,halsizlik , kasık ağrısı , ara ara bel ağrısı çekmekteyim ancak idrarım çook şeffaf su gibi hemen hemen ama içinde beyaz parçacıklar var bu süreç hamileliği mi işaret etmekte? Adetime 4 gün var erken gebelik testi yaparsam pozitif görebilir miyim?
Erken gebelik testi nde çıkar varsa

Kesinlikle bu sürecin her şeyi her konuda çok yoruyor. Ben de takmıştım teste 5-6 gün önceden başlıyordum ama bu aralar saldım nedense test yapmak içimden gelmiyor inşallah yaptığım ilk test pozitif olur da bu salmışlığıma sabrıma değer😅 Belirti kişiye göre değişebiliyormuş zaten aslında evet belirti aramak doğru değil doğru söylüyorsunuz ama işte bir umut insan istemese de kendini dinliyo🥺 inşallah darısı başımıza allah herkesin kucağını doldursun❤️
Insallah en kisa zamanda pozitifi gorursunuz hepiniz ♥️
Her test oncesi midem bulanirdi kasik agrim olurdu bunlar beynimin yaptigi seylermis
Normal hamileyken yasamadim sadece burnum kanadi
Herturlu beklemek zor valla rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin 💛

Uyku bugün başladı tam olarak , sürekli yatma hissim vardı, ama idrarda bi köpük olmadı. Yarın sabahı bekliyorum test yapmak için ?bakalım hayırlısıyla 🙏
Bende hep öyle parçacıklar gelir maalesef hamile değilsiniz :(

Back
X