- 13 Mayıs 2022
- 5
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi ayselbicenke
-
Kan testi yaptırın biz nerden bilelim.Merhabalar. Bundan tam 1 ay önce korunmasız ilişki yaşadım. Erkek arkadaşım içime boşalmadı (sanırım) ve yaklaşık 2 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Regli zamanımdan 5 gün geçti ve regliye dair hiç bir belirti yok. İlaç aldıktan 5 gün sonra kanamam olmuştu. Yaklaşık 4-5 gün sürmüştü o da regli kanaması gibi oldu dolu dolu kanamam oldu yani. Şimdi sizce hamile miyim? Ya da öyle bi risk var mı? Fikrinize ihtiyacım var
Bosalmadi sanırım mi? Hadi ilişki esnasında anlamadınız ayağa kalktiginz da yada bı ıslaklık olur hani yaniMerhabalar. Bundan tam 1 ay önce korunmasız ilişki yaşadım. Erkek arkadaşım içime boşalmadı (sanırım) ve yaklaşık 2 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Regli zamanımdan 5 gün geçti ve regliye dair hiç bir belirti yok. İlaç aldıktan 5 gün sonra kanamam olmuştu. Yaklaşık 4-5 gün sürmüştü o da regli kanaması gibi oldu dolu dolu kanamam oldu yani. Şimdi sizce hamile miyim? Ya da öyle bi risk var mı? Fikrinize ihtiyacım var
Evet hamilesiniz kese bile belli oluyor burdan sankim erkek gibi gibi değil gibideMerhabalar. Bundan tam 1 ay önce korunmasız ilişki yaşadım. Erkek arkadaşım içime boşalmadı (sanırım) ve yaklaşık 2 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Regli zamanımdan 5 gün geçti ve regliye dair hiç bir belirti yok. İlaç aldıktan 5 gün sonra kanamam olmuştu. Yaklaşık 4-5 gün sürmüştü o da regli kanaması gibi oldu dolu dolu kanamam oldu yani. Şimdi sizce hamile miyim? Ya da öyle bi risk var mı? Fikrinize ihtiyacım var
İlk ilişkim olduğu için bilmiyorum nasıl bi his onun söylediğini söyledim sadeceBosalmadi sanırım mi? Hadi ilişki esnasında anlamadınız ayağa kalktiginz da yada bı ıslaklık olur hani yani
Sizin anlamanız lazım meni dışarı akıyor içinizde kalmaz kiİlk ilişkim olduğu için bilmiyorum nasıl bi his onun söylediğini söyledim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?