Hamile Miyim?

Burcu 07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
173
24
18
23
Kızlar merhaba. 5 gün önce cinsel iliski yaşadım. Ve hamile olma ihtimalim var olduğunu düşünerek bugün eczaneceden bir test aldım ve yaptım. Sonuç eklediğim görselde mevcut.Daha önce hiç deneyimim yok. Olursa ilk hamileliğim. Bu konuda deneyimli anne ve adaylarının yorumlarını bekliyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
IMG_20220715_173248.webp

Silik çizgi var . Kan verin kesinleşsin

Acilden kan almıyorlar. Ve bu yüzden poliklinik gününü beklemem gerekiyor. Teşekkür ederim

Kızlar merhaba. 5 gün önce cinsel iliski yaşadım. Ve hamile olma ihtimalim var olduğunu düşünerek bugün eczaneceden bir test aldım ve yaptım. Sonuç eklediğim görselde mevcut.Daha önce hiç deneyimim yok. Olursa ilk hamileliğim. Bu konuda deneyimli anne ve adaylarının yorumlarını bekliyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Eki Görüntüle 3097772
5 gün önceye kadar bir şey yaşamadınız mı? 5 günde böyle çizgi çıkmamalı ya, kaçıncı dakikada çıktı çizgi? adetiniz ne zaman?

Adetim daha bugün bitti. Korunuyorduk 5 gün öncesine kadar. 5 dakikaya çıktı
Corona yayginken cok ugrastiriyordu acildeki doktorlar canim ama suan belki alirlar ben acile gidip kan vermistim bazen almak istemiyorlar bazen aliyorlar doktor insiyatifine kalmis 🤦‍♀️

Adetim daha bugün bitti. Korunuyorduk 5 gün öncesine kadar. 5 dakikaya çıktı
adet olduğuna emin misinn ? üstüne görme olabilir mi? her zamanki gibi mi kanaman geldi ? sen pazartesi sabah kan ver mutlaka , hayırlısı inşallah :)

Gerçekten dediğiniz gibi de olabilir ama 4 gün sürdü aynı kanama gibi. Hiç bilgim yok inanın

Kızlar merhaba. 5 gün önce cinsel iliski yaşadım. Ve hamile olma ihtimalim var olduğunu düşünerek bugün eczaneceden bir test aldım ve yaptım. Sonuç eklediğim görselde mevcut.Daha önce hiç deneyimim yok. Olursa ilk hamileliğim. Bu konuda deneyimli anne ve adaylarının yorumlarını bekliyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Eki Görüntüle 3097772
Canım ilişkiden 5 gün sonra idrar testinde çıkması imkansız ya daha hamile kaldın üstüne gördün (ben ilk gebeliğimde üstüne görmüşüm bildiğin regl kanaması gibiydi ve 7 gün geldi her zmn olduğu gibi) yada test bozuk 😂 sen bir an önce kan ver acilden neden kan almıyolar anlamadm özele mi gittin devlete mi

Devlete gittim fakat acilden kan alınması yasaklandı falan dedi
Canım o zaman özele git eğer durumun müsaitse yada devlete tekrar git midem çok kötü başım dönüo ayağa kalkamıorum hamilelik şüphem var ilaç kullanamıyorum de mecbur yaparlar 😁

Bulunduğum ilçede özel hastane yok ve devlet hastanesinde tek bir doktor var o da 1 hafta sonrasına veriyor

Bulunduğum ilçede özel hastane yok ve devlet hastanesinde tek bir doktor var o da 1 hafta sonrasına veriyor
Anladım canım o zmn benim dediğimi bi dene olmazsa geçen burda bi arkadaş da gitmiş kan vermek istiyorum die alamıyoruz öle giyip göndermişler sonra tekrar gidip ayılıp bayılmış midem kötü ayakta duramıom gebelik şüphem var die mecbur almışlar ordan aklıma geldi ☺️

Canım ilişkiden 5 gün sonra idrar testinde çıkması imkansız ya daha hamile kaldın üstüne gördün (ben ilk gebeliğimde üstüne görmüşüm bildiğin regl kanaması gibiydi ve 7 gün geldi her zmn olduğu gibi) yada test bozuk 😂 sen bir an önce kan ver acilden neden kan almıyolar anlamadm özele mi gittin devlete mi

Merhaba ben bir şey danışabilir miyim size, ben 4 temmuzda döngümün 10. Gününde ovülasyon testinde pik gördüm sonraki 5. gün kanamam başladı başta leke gibiydi sonra kanamaya çevirdi lekelenme şeklinde bitti doktora yazdığımda adet dedi ama hayatımda hiç böyle erken olmadı adetim. Normalde 7 gün sürer üç buçuk günde bitti. Üstüne görmeyi araştırdığımda doktorlar hep lekelenme şeklind eve adetten 2-3 gün önce demişler. Sizin üstüne görme serüveniniz nasıl oldu acaba, Allah bağışlasın evladınızı 💐

Bir çizgi var gibi canım hayırlısı olsun istiyorsan inşallah gebesindir, bence yarın sabah ilk idrarla bir test daha yap eğer kan veremiceksen

Bende adetimden 1 hafta önce adet olduğumu düşünmüştüm. Fakat o lekelenmeden önce ilişki yaşadım ve hamile olabilirim diye düşündüm. Bugün o lekelenme 4 gün sürdü kahverengi renginde ve bitti. Bende gidip test aldım. Testte silik şekilde çıktı. Fakat aşırı derecede sırt ve kasık ağrım var.

Back
X