Bildiğim kadarıyla ilk 5 dakika içerisinde çıkan çizgi geçerli isterseniz yarın ilk idrarla tekrarlayınTest bu
Evet öyle yapayım ilk gebeliğim dede sonradan daha silik bir çizgi çıkmıştı bilmiyorum kafam karıştıBildiğim kadarıyla ilk 5 dakika içerisinde çıkan çizgi geçerli isterseniz yarın ilk idrarla tekrarlayın
Bu biraz kuruma cizgisi gibi gorunuyor.Test bu
Üzerine su damlattim silinmedi ama bilmiyorum en iyisi yarın tekrarlamakBu biraz kuruma cizgisi gibi gorunuyor.
Yarin tekrarlayip atarsaniz yine bakalim
21 hazirandan sonra yumurtladiysaniz ve tabi ilişki de olduysa bence hamile olmanız gayet kuvvetli ihtimal gözüküyor. Beni tek düşündüren bu çizginin yarım saat sonra cikmis olması. Kuruma çizgisi yıkansa da bembeyaz olmuyor tecrübe ile sabitArkadaşlar merhaba 21 Haziran'da düşük kanamam başladı 28inde bitti kürtaj olmadım doktor korunmana gerek yok dedi. Hala adet olmadım ama düşükten sonra böyle şeyler normal. Dün gebelik testi yaptım pozitif mi negatif mi test bozuk mu anlamadım. Resimdeki sen daha pembe bir çizgi var ama bilmiyorum birde hemen çıkmadı yarım saat sonra falan çıktı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Ay insallah düşükten sonra denemeye devam ettik bilmiyorum herhangi bir belirtim de yok ama ilkindede bir belirtim olmamıştı21 hazirandan sonra yumurtladiysaniz ve tabi ilişki de olduysa bence hamile olmanız gayet kuvvetli ihtimal gözüküyor. Beni tek düşündüren bu çizginin yarım saat sonra cikmis olması. Kuruma çizgisi yıkansa da bembeyaz olmuyor tecrübe ile sabityalnız bu testler kuruma çizgisi de yapıyor. Yarın tekrarlayın bence de. Umarım bebeğiniz sizinledir
Ay insallah dua edin lütfen aminBana hamilesiniz hissi geldi... hayırlısı olsun
Sıfırlandı kuzum baktırdım amin inşallah hepimizin :)Kan değerin sıfırlandı mı düşükten sonra canım hiç baktırdın mı? Ben de 2 düşük yaptım değer sifirlanmadan adet olmadım.insallah gönlünce olsun
Kan testi yaptirsanizArkadaşlar merhaba 21 Haziran'da düşük kanamam başladı 28inde bitti kürtaj olmadım doktor korunmana gerek yok dedi. Hala adet olmadım ama düşükten sonra böyle şeyler normal. Dün gebelik testi yaptım pozitif mi negatif mi test bozuk mu anlamadım. Resimdeki sen daha pembe bir çizgi var ama bilmiyorum birde hemen çıkmadı yarım saat sonra falan çıktı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Adet oldum canımKan testi yaptirsaniz
Hayirlisi olsun ins en yakin vakitte olur bebeginizAdet oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?