- 24 Temmuz 2022
- 6
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi Isimsizkiz1
-
Hamile olup regl olmak coklu rahim vs gibi milyonda bir ihtimallerle olabilir diye biliyorum. Adet oldum sananlae genelde akinti seklinde yerlesme kanamasi gorenler. Yerlesme kanamasini reglden rahatca ayirirsiniz meraklanmayin. 3 ay kendini saklayan hamilelik olmaz.Forumda regl oldum ama hamileymisim diyen cok kadin gordum o yuzden endiselenmistim. Cok tesekkurler
Anladim cok tesekkur ederim icimi ferahlattinizHamile olup regl olmak coklu rahim vs gibi milyonda bir ihtimallerle olabilir diye biliyorum. Adet oldum sananlae genelde akinti seklinde yerlesme kanamasi gorenler. Yerlesme kanamasini reglden rahatca ayirirsiniz meraklanmayin. 3 ay kendini saklayan hamilelik olmaz.
Iki aylık gebeligin idrar testinde cikmama ihtimali var midir ??arkadaşlar şüpheli ilişkinin üstünden 2 ay geçti ve regl oldum ve iki ay sonrasında 3 tane test yaptım hepsi negatif çıktı. yerleşme kanamasına benzemiyordu normal regl gibiydi ama insan emin olamıyor korkuyor. 2 aylık gebelik idrar testinde kesin çıkar değil mi ?
Hamile değilsiniz olsa çıkardıIki aylık gebeligin idrar testinde cikmama ihtimali var midir ??
Aynısı benimde başıma geldi 3 ay önce oldu 3 defa regl oldum ama bende emin olamıyorum eczaneden alınan idrar testinden yaptim bende hepsi negatif çıktı var mı yok mu emin olamıyorum keske bilen biri kesin bir sey söyleyip yardımcı olsaarkadaşlar şüpheli ilişkinin üstünden 2 ay geçti ve regl oldum ve iki ay sonrasında 3 tane test yaptım hepsi negatif çıktı. yerleşme kanamasına benzemiyordu normal regl gibiydi ama insan emin olamıyor korkuyor. 2 aylık gebelik idrar testinde kesin çıkar değil mi ?
3 aylık hamilelik eczaneden alınan testte kesin çıkar degil miHamile olup regl olmak coklu rahim vs gibi milyonda bir ihtimallerle olabilir diye biliyorum. Adet oldum sananlae genelde akinti seklinde yerlesme kanamasi gorenler. Yerlesme kanamasini reglden rahatca ayirirsiniz meraklanmayin. 3 ay kendini saklayan hamilelik olmaz.
Kaset testte cikmayan 3 aylik gebelik dunya uzerinde hic olmadi. Hic de olmayacak. Bence siz kendinize uzulecek endiselenecek sebep ariyorsunuz. Duzgunce korunmayi ogrenin, forumu da rahat birakin.3 aylık hamilelik eczaneden alınan testte kesin çıkar degil
Kusura bakmayın lütfen bilmediğim için sordum cevabınız icin tesekkur ederim iyi günlerKaset testte cikmayan 3 aylik gebelik dunya uzerinde hic olmadi. Hic de olmayacak. Bence siz kendinize uzulecek endiselenecek sebep ariyorsunuz. Duzgunce korunmayi ogrenin, forumu da rahat birakin.
Ne yaşadığını çok iyi anlıyorumAynısı benimde başıma geldi 3 ay önce oldu 3 defa regl oldum ama bende emin olamıyorum eczaneden alınan idrar testinden yaptim bende hepsi negatif çıktı var mı yok mu emin olamıyorum keske bilen biri kesin bir sey söyleyip yardımcı olsa
Evet herkes belli olurdu diyor bence yoktur umarım olmaz da ben suanda hazır değilim cünkü eger istiyorsanız sizin olur umarım ne diyeyimNe yaşadığını çok iyi anlıyorumgenelde baktığım heryerde belli olurdu diyor çünkü bu gebelik testini nerdeyse reglden önce yapiyolar ona rağmen pozitif çıkıyor bizim ustunden 2 ay geçtiği için kandaki değeri çok yüksek yani büyük ihtimalle çıkardı hele ki bir kaç kere test yaptıysak sanırım artık rahatlama vakti kolay kolay insanın içi rahatlamiyor ama mantıklı da düşünmek gerek
Yok Allah korusun bende istemiyorum umarım yokturEvet herkes belli olurdu diyor bence yoktur umarım olmaz da ben suanda hazır değilim cünkü eger istiyorsanız sizin olur umarım ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?