hamile miyim ?

Isimsizkiz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
6
4
1
24
arkadaşlar şüpheli ilişkinin üstünden 2 ay geçti ve regl oldum ve iki ay sonrasında 3 tane test yaptım hepsi negatif çıktı. yerleşme kanamasına benzemiyordu normal regl gibiydi ama insan emin olamıyor korkuyor. 2 aylık gebelik idrar testinde kesin çıkar değil mi ?

Forumda regl oldum ama hamileymisim diyen cok kadin gordum o yuzden endiselenmistim. Cok tesekkurler
Hamile olup regl olmak coklu rahim vs gibi milyonda bir ihtimallerle olabilir diye biliyorum. Adet oldum sananlae genelde akinti seklinde yerlesme kanamasi gorenler. Yerlesme kanamasini reglden rahatca ayirirsiniz meraklanmayin. 3 ay kendini saklayan hamilelik olmaz.

Anladim cok tesekkur ederim icimi ferahlattiniz

Iki aylık gebeligin idrar testinde cikmama ihtimali var midir ??

Aynısı benimde başıma geldi 3 ay önce oldu 3 defa regl oldum ama bende emin olamıyorum eczaneden alınan idrar testinden yaptim bende hepsi negatif çıktı var mı yok mu emin olamıyorum keske bilen biri kesin bir sey söyleyip yardımcı olsa

3 aylık hamilelik eczaneden alınan testte kesin çıkar degil mi

Kaset testte cikmayan 3 aylik gebelik dunya uzerinde hic olmadi. Hic de olmayacak. Bence siz kendinize uzulecek endiselenecek sebep ariyorsunuz. Duzgunce korunmayi ogrenin, forumu da rahat birakin.
Kusura bakmayın lütfen bilmediğim için sordum cevabınız icin tesekkur ederim iyi günler

Ne yaşadığını çok iyi anlıyorum genelde baktığım heryerde belli olurdu diyor çünkü bu gebelik testini nerdeyse reglden önce yapiyolar ona rağmen pozitif çıkıyor bizim ustunden 2 ay geçtiği için kandaki değeri çok yüksek yani büyük ihtimalle çıkardı hele ki bir kaç kere test yaptıysak sanırım artık rahatlama vakti kolay kolay insanın içi rahatlamiyor ama mantıklı da düşünmek gerek

Evet herkes belli olurdu diyor bence yoktur umarım olmaz da ben suanda hazır değilim cünkü eger istiyorsanız sizin olur umarım ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…