Arkadaşlar selamünaleyküm size sorum olacaktı pembe akıntım oldu ondan sonra da kahverengi lekenmelerim oldu beş altı gün boyunca üç gün kanamam oldu şimdi yine kahverengi akintim var sizce nedeni ne bunu yaşayan varmı?
Arkadaşlar selamünaleyküm size sorum olacaktı pembe akıntım oldu ondan sonra da kahverengi lekenmelerim oldu beş altı gün boyunca üç gün kanamam oldu şimdi yine kahverengi akintim var sizce nedeni ne bunu yaşayan varmı?
Hamile degilsiniz bence.3gun kanama yasadim demissiniz hamileleikte kanama normal degildir dusuk olabilir anca.sanirim normal adet kanamasi yasadiniz bazen normalden daha farkli kanamalar yasayabiliyoruz mevsimsel ya da baska sebeplerden dolayi
Hamile degilsiniz bence.3gun kanama yasadim demissiniz hamileleikte kanama normal degildir dusuk olabilir anca.sanirim normal adet kanamasi yasadiniz bazen normalden daha farkli kanamalar yasayabiliyoruz mevsimsel ya da baska sebeplerden dolayi
Size bir sey sorabilir miyim. Benim de adete sekiz gun falan var. Su anda adet olacakmisim gibi agri ve kasilmalarim var. İlk defa boyle bir sey yasiyorum sizce neden olabilir
O kadar erken hamilelik belirtisi olmuyor genelde ama erken yumurtladiysaniz ihtimal dahilinde tabi.birkac gun gecince test yapin bence. Ya da adet belirtileriniz basliyor da olabilir
Adet belirtisi diye birsey kalmadıki on bir gündür oluyorum ben kahverengi kanamam oldu altı gün ondan önce pembe akintim oldu üç gündür çok suvi ve kırmızı kabamam var akışkan bugünde kahverengi kanamaya dönüştü sırt ağrısından ölüyorum kipirdiyamiyorum bile
Yani öyle konular açılıyo ki artık ben yazicak bişey bulamiorum.Adetim böyle olmazdı çok kasılma var ne Allah aşkına.Saat mi bu.Bi ay öyle olur,bı ay böyle.Doktor olsam ve biri bana bunu dese...Nnnneyse.Konu sahibi hanımefendi siz de basbaya adet olmuşsunuz.Belki hemen sokulemedi önce lekelenme oldu,belki hormonal bişey.
Yani öyle konular açılıyo ki artık ben yazicak bişey bulamiorum.Adetim böyle olmazdı çok kasılma var ne Allah aşkına.Saat mi bu.Bi ay öyle olur,bı ay böyle.Doktor olsam ve biri bana bunu dese neyse.Konu sahibi hanımefendi siz de basbaya adet olmuşsunuz.Belki hemen sokulemedi önce lekelenme oldu,belki hormonal bişey.