BendeTeşekkürler ama ne olur ne olmaz diye yarın kan vermeye gidicem
Test bozuk tekrar yapınKIZLAR testi yaptıktan baya sonra baktım çift çizgi silik ama zaten ilişkiden 14 gün geçti. Sizce yorumunuz nedir acil cevap
allahım sen bana sabır ver ya.. nolur artık mantıklı sorular sorunYani sadece elle bişeyler yapıldı sperm vajinaya temas etmedi ama acaba eliyle bişeyler temas etmiş olabilir mi yumurtlama günümden 6 7 gün önce oluyor bu olay sizce döllenme olmuş mudur
Bende de çok sonra silik çizgiydi onu bir kaç damla su damlat gidiyor mu çizgi bak bi gidiyor ise kuruma çizgisidirKIZLAR testi yaptıktan baya sonra baktım çift çizgi silik ama zaten ilişkiden 14 gün geçti. Sizce yorumunuz nedir acil cevap
Siz adetten önce mi sonra mı test yaptınız ?Ya belki bende gebelik vardır çift çıkmıştır sizde yoktur. Çıkmadıysa çift negatiftir içiniz rahat olsun
Önce. İlişkiden 2 hafta sonra yaptımSiz adetten önce mi sonra mı test yaptınız ?
Bütün tekrarladın mı?Önce. İlişkiden 2 hafta sonra yaptım
Kan verdim yarın çıkacak sonuç bakalım kısmetBütün tekrarladın mı?
Merak ettim inşaallah güzel sonuclar alırsınız :)Kan verdim yarın çıkacak sonuç bakalım kısmet
Ay inşallahMerak ettim inşaallah güzel sonuclar alırsınız :)
Merak ettim haber verebilir misiniz :)Ay inşallah
Yani sadece elle bişeyler yapıldı sperm vajinaya temas etmedi ama acaba eliyle bişeyler temas etmiş olabilir mi yumurtlama günümden 6 7 gün önce oluyor bu olay sizce döllenme olmuş mudur
Cinsel bilginiz yok ama hiçbir şey yapmaktan da geri durmuyorsunuz. Böyle bir şey mümkün olabilir mi hanımefendi?Yani sadece elle bişeyler yapıldı sperm vajinaya temas etmedi ama acaba eliyle bişeyler temas etmiş olabilir mi yumurtlama günümden 6 7 gün önce oluyor bu olay sizce döllenme olmuş mudur
Tabikide sabah belli olcak umudum yok buradakiler sağolsun ama haber vericemMerak ettim haber verebilir misiniz :)
Bekliyorum :)Bende kan testi yapacağım bakalım benimde umudum hiç yok ama en azından ona göre regl olacağım diyeyim diyorum kendime :)Tabikide sabah belli olcak umudum yok buradakiler sağolsun ama haber vericem
Senden de mutlaka haber bekliyorum o zamanBekliyorum :)Bende kan testi yapacağım bakalım benimde umudum hiç yok ama en azından ona göre regl olacağım diyeyim diyorum kendime :)
İnşaallah güzel sonuçlar alırızSenden de mutlaka haber bekliyorum o zaman
Ay sen şakamısım ya milletle dalga geçiyorsunkızlar en son 20 ağustosta adet oldum 27 sinde ilişkim oldu ama hiçbir şekilde temas olmadı adetlerim düzenli 28. Günde adet oluyorum bugün 28. Gündü ama adet olmadım 3 gün önce erken gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı sizce hamile miyimdir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?