- 10 Ağustos 2018
- 171
- 34
- 48
- Konu Sahibi Sumeyye5846
Merhaba hanımlar 15 gün önce yazmıştım yumurtlama döneminde lekelenme oldu diye şimdi adetim geçikti 7 gün test yaptım ama negatif beklemeli miyim biraz daha bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar 15 gün önce yazmıştım yumurtlama döneminde lekelenme oldu diye şimdi adetim geçikti 7 gün test yaptım ama negatif beklemeli miyim biraz daha bilemedim
Merhaba benim adetimin üzerinden 15 gün geçtikten sonra hafif çizgi çıkmıştıMerhaba hanımlar 15 gün önce yazmıştım yumurtlama döneminde lekelenme oldu diye şimdi adetim geçikti 7 gün test yaptım ama negatif beklemeli miyim biraz daha bilemedim
Biraz daha bekleyim mi yaniMerhaba benim adetimin üzerinden 15 gün geçtikten sonra hafif çizgi çıkmıştı
Doktora mı gideyim anlamında diyorum neden ilaç içeyimBekleyeyim derken neyi kastediyorsunuz? Beklemeseniz ne yapacaksınız, ilaç mı içeceksiniz?
Bunun için ilaç kullananlar var hanımefendi. Doktora gidebilirsiniz. Kan alır, belki geç döllenmedir ya da hormonel bir sebeple gecikmiştir.Doktora mı gideyim anlamında diyorum neden ilaç içeyim
En iyi sonuç için kan testi yapman canım. Bazen geç döllenmeden dolayı idrar testinde hemen çıkmayabilirBiraz daha bekleyim mi yani
En iyi sonuç için kan testi yapman canım. Bazen geç döllenmeden dolayı idrar testinde hemen çıkmayabili
Ben yurt dışında kalıyorum istediğin zaman gidip kan testi yapamıyorsun. Ama türkiyede bu imkan var bence hiç beklemeden gidip kan testi yap rabbim gönlüne göre versin canımEn iyi sonuç için kan testi yapman canım. Bazen geç döllenmeden dolayı idrar testinde hemen çıkmayabilir
Çok teşekkür ederimBen yurt dışında kalıyorum istediğin zaman gidip kan testi yapamıyorsun. Ama türkiyede bu imkan var bence hiç beklemeden gidip kan testi yap rabbim gönlüne göre versin canım
Rica ederim. Hayırlı haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederim![]()
Yapmadım çünkü regl oldumSlm naptın kan tahlili yaptınmı
Olsun üzme kendini vakti ve zamanı var rabbim gönlüne göre versinYapmadım çünkü regl oldum![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimOlsun üzme kendini vakti ve zamanı var rabbim gönlüne göre versin