Hamile miyim

Sumeyye5846

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
171
34
48
Merhaba hanımlar 15 gün önce yazmıştım yumurtlama döneminde lekelenme oldu diye şimdi adetim geçikti 7 gün test yaptım ama negatif beklemeli miyim biraz daha bilemedim

Merhaba hanımlar 15 gün önce yazmıştım yumurtlama döneminde lekelenme oldu diye şimdi adetim geçikti 7 gün test yaptım ama negatif beklemeli miyim biraz daha bilemedim
Merhaba benim adetimin üzerinden 15 gün geçtikten sonra hafif çizgi çıkmıştı

Bekleyeyim derken neyi kastediyorsunuz? Beklemeseniz ne yapacaksınız, ilaç mı içeceksiniz?

Gidip bı kan verin normal şartlarda 7 gün gecikmeyle gebelik testlerinde kesin çıkar ama ckmadysa hadi geç döllenme olsun kanda mutlaka çıkar. Beklemenize gerek yok ki

En iyi sonuç için kan testi yapman canım. Bazen geç döllenmeden dolayı idrar testinde hemen çıkmayabili

En iyi sonuç için kan testi yapman canım. Bazen geç döllenmeden dolayı idrar testinde hemen çıkmayabilir
Ben yurt dışında kalıyorum istediğin zaman gidip kan testi yapamıyorsun. Ama türkiyede bu imkan var bence hiç beklemeden gidip kan testi yap rabbim gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…