Hamile miyim

Hanımlar benimde adetime 13 gün kala bu testleri yaptım kaset test pazartesi günü diğeri çarşamba günü ne ait. Kasıklarımda aşırı derecede batma göğüslerimde ağrı baş dönemlerim az da olsa akıntım və uykuya doyamama halim var sizce benim durumum ne olabilir

Eklentiler

• IMG_20221103_125646.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20221103_125452.webp
    30 KB · Görüntüleme: 40
Kuruuma sonrası değil dmi

Çay ve suyu bol bol içmistim birşey fark etmiyor diyilmi
Çok fark eder bol sıvı alıp akşam saati yapmak idrar yoğunluğu açısından. Bu yüzden özellikle sabah ilk idrarla yapılması önerilir. Zaten hamilesiniz çok net belli bir çizgi hiç de silik değil bence. Allah tamamına erdirsin inşallah bir an önce kan verip beta artışını takip edin birkaç kez.

Yükselecektir merak etme canım. Çarşamba kan verdim 2.91 çıktı dün tekrar verdim 157 çıktı kan değerim bekle seninde yükselecektir inşallah
Peki sizin adetinizden kaç gün geçtikten sonra verdiniz. Çok heyecanlıyım inşallah rabbim isteyen herkese içinde de bana da nasip eder hayırlı evlatlar

Peki sizin adetinizden kaç gün geçtikten sonra verdiniz. Çok heyecanlıyım inşallah rabbim isteyen herkese içinde de bana da nasip eder hayırlı evlatlar
Umarım en kısa sürede sizde bu güzel haberi alırsınız
İlk reglimden 2 yada 3 gün önce verdim. Sonuç 2.91 di. Regl günüm geldi idrar testine devam ettim. Regl gününden bir gün sonra testim bariz koyu çıkınca akşam kana gittim hemen. 157 çıktı sonucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…