- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi Papatyam000
-
Testin sonucunu da atın büyük ihtimal vardır bebişPazartesi günü vermeyi düşünüyorum
İnşallah vardir yaaAtacağım mutlakaTestin sonucunu da atın büyük ihtimal vardır bebiş
Kuruuma sonrası değil dmiHanımlar benimde adetime 13 gün kala bu testleri yaptım kaset test pazartesi günü diğeri çarşamba günü ne ait. Kasıklarımda aşırı derecede batma göğüslerimde ağrı baş dönemlerim az da olsa akıntım və uykuya doyamama halim var sizce benim durumum ne olabilir
TebriklerSizce hamile miyim adetim gecikti 29 Eylül'de hasta olmuştum
Yaaahh teşekkür ederimTebrikler
Ev kalabalıktı testi yapıp kenara koydum aynı gün içinde bakınca böyleydiler.. Çarşamba günü yaptığımda ise hayalet çizgi hemen çıktıKuruuma sonrası değil dmi
Gebesiniz inşallah:)Ev kalabalıktı testi yapıp kenara koydum aynı gün içinde bakınca böyleydiler.. Çarşamba günü yaptığımda ise hayalet çizgi hemen çıktı
Testi sizce ne vakit təkrar yapayım salı günü erkenmi olurGebesiniz inşallah:)
Bence günün gelmesini bekleTesti sizce ne vakit təkrar yapayım salı günü erkenmi olur
Testi sizce ne vakit təkrar yapayım salı günü erkenmiGebesiniz inşallah:)
Ağrılarım çok aniden oluyo 16 Kasım adet günüm geç olmazmı beklemek..... Raporlu migren hastasıyım eğer var ise ilaçlarımı içmem sakıncalı olurBence günün gelmesini bekle
Evet anlıyorum seni bence direk gidip kan testi vermelisinTesti sizce ne vakit təkrar yapayım salı günü erkenmi
Ağrılarım çok aniden oluyo 16 Kasım adet günüm geç olmazmı beklemek..... Raporlu migren hastasıyım eğer var ise ilaçlarımı içmem sakıncalı olur
Çok fark eder bol sıvı alıp akşam saati yapmak idrar yoğunluğu açısından. Bu yüzden özellikle sabah ilk idrarla yapılması önerilir. Zaten hamilesiniz çok net belli bir çizgi hiç de silik değil bence. Allah tamamına erdirsin inşallah bir an önce kan verip beta artışını takip edin birkaç kez.Çay ve suyu bol bol içmistim birşey fark etmiyor diyilmi
Sanırım senin değerin yükselme sırasında olabilir canım yarın kan verdiğimde netleşir ins hamilesinizdir canımBende de 4.43 çıktı beta. Sözce hamilelik olabilir mibende pazartesi tekrar kan vereceğim
Allah Allah şaşırdım, hakkınızda hayırlısı olsunHanımlar yaa bugün acile gidip kan verdim değerim <2,30 çıktı
Yükselecektir merak etme canım. Çarşamba kan verdim 2.91 çıktı dün tekrar verdim 157 çıktı kan değerim bekle seninde yükselecektir inşallahBende de 4.43 çıktı beta. Sözce hamilelik olabilir mibende pazartesi tekrar kan vereceğim
Peki sizin adetinizden kaç gün geçtikten sonra verdiniz. Çok heyecanlıyım inşallah rabbim isteyen herkese içinde de bana da nasip eder hayırlı evlatlarYükselecektir merak etme canım. Çarşamba kan verdim 2.91 çıktı dün tekrar verdim 157 çıktı kan değerim bekle seninde yükselecektir inşallah
Umarım en kısa sürede sizde bu güzel haberi alırsınızPeki sizin adetinizden kaç gün geçtikten sonra verdiniz. Çok heyecanlıyım inşallah rabbim isteyen herkese içinde de bana da nasip eder hayırlı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?