hamile miyim

hihello

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
15
0
1
24
merhabalar testim bu sekilde cıktı markası artımed. acaba kesin olarak negatif mi

Adetin geldi mi geçti mi onu anlayamadim ki belki geç döllenme felandir.
iliskideyken kondom yırtıldı ama henüz baslarıydı sadece biraz zevk suyu vardı ve hemen fark edip degistirdik. 74-75 saat sonra mgrocynon kullanmaya basladım bugün iliski sonrası 12. gün test yaptım ama icim rahat etmedi

tesekkür ederim .
iliskideyken kondom yırtıldı ama henüz baslarıydı sadece biraz zevk suyu vardı ve hemen fark edip degistirdik. 74-75 saat sonra mgrocynon kullanmaya basladım bugün iliski sonrası 12. gün test yaptım ama icim rahat etmedi
acaba bundan hamile kalma sansım var mı

Geç döllenme olamaz o zaman hamile degilsin

Bence test tekrar edilmeli çünkü idrsr fazla gitmiş ve test dağılmış

Bence test tekrar edilmeli çünkü idrsr fazla gitmiş ve test dağılmış
peki bu sonucu etkiler mi
ve bundan hamile kalma sansım var mıdır

Adet geçmedi mi daha ? Anlamadım ben

sanırım iliskiden 75 saat sonra dogum kontrol hapına basladıgım icin adet olmadım ama adet günüm gecti bugün iliski sonrası 12. günüm test yaptım ve emin olamadım
Doğum kontrol hapına adetliyken başlıyoruz ya hani 2. Gün mğ ne onu unuttum şuan . Olayı tam anlamadım ya kusura bakmayın .

Doğum kontrol hapına adetliyken başlıyoruz ya hani 2. Gün mğ ne onu unuttum şuan . Olayı tam anlamadım ya kusura bakmayın .
ben öncesinde kullanmadıgım icin iliskiden sonra kullanmaya basladım istenmeyen gebeligin olusmaması icin ve zaten bosalma gibi bi durum yoktu sadece kondom yırtılması oldu ve biraz zevk suyu vardı o yüzden tereddüt ettim

İlaca yanlış başlamışsınız farkında mısınız şuan ben öyle başlamak istedim vs nasıl olsun aaaaaaa ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…