Adetim 2 gün gecikince kan verdim beta hcg 2.0 çıktı bugünle beraber 8 gün oldu ben hasta olmayali perşembe günü test yaptım silik çizgi çıktı onun dışında göbek çizgim var göğüslerde şişlik var ama yumuşak şimdi testi atıyorum size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık göbekte çizgi birde şişlikmi varAdetim 2 gün gecikince kan verdim beta hcg 2.0 çıktı bugünle beraber 8 gün oldu ben hasta olmayali perşembe günü test yaptım silik çizgi çıktı onun dışında göbek çizgim var göğüslerde şişlik var ama yumuşak şimdi testi atıyorum size
Teste çok idrar dokmussun test bozulmus tekrar test yap sadece3 damla damlatAdetim 2 gün gecikince kan verdim beta hcg 2.0 çıktı bugünle beraber 8 gün oldu ben hasta olmayali perşembe günü test yaptım silik çizgi çıktı onun dışında göbek çizgim var göğüslerde şişlik var ama yumuşak şimdi testi atıyorum size
HamilesinizKızlar regl günüm dört gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Cidden miHamilesiniz![]()
Hayirli olsun hamilesinizKızlar regl günüm dört gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Evet gözünüz Aydın bana da dua edin benın de olsunCidden mi
Hamilesiniz![]()
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et olurmuEki Görüntüle 3171400 kizlar bende gebelik var mı kan vermeye korkuyorum
En kısa zamanda Rabbim sanada etsin inşallah kuzumHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et olurmu![]()
Aminnnnnnnn inşallahEn kısa zamanda Rabbim sanada etsin inşallah kuzum![]()