Hamile miyim

naimeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
98
28
38
Adetim 2 gün gecikti mide bulantım var hamile olabilir miyim tedavi görüyorduk olmayacağını düşündük hep acaba hamile miyim ?
Mide bulantısı hemen olur mu ki ?

Adetim 2 gün gecikti mide bulantım var hamile olabilir miyim tedavi görüyorduk olmayacağını düşündük hep acaba hamile miyim ?
Gecikmissiniz test yapın belli olur. Belirtiler mide bulantisi dahil kisiden kisiye degisir. benim hic bulantim olmamisti ama ilk zamandan bulananlar da var.

Allah gönlünuze göre versin gecikmeniz varsa her türlü kaset teste çıkar ya da yarın hemen kan verseniz yine çıkar

Tedavi ile takip ediliyorsanız test yapın hemen çıkar. Geç döllenme gibi bir durum yoksa tabiki sonuç verir.

Beta değeri binleri bulmadan mide bulantısı olmuyor bildiğim kadarıyla ama oluyorsa da tek başına da yeterli bir belirti değil maalesef. Bi test yapın madem gecikmeniz var. İnşaAllah gönlünüzce olsun🙏🏼🌺

canım burdan belirlemek çok zor test yapmak en iyisi bence hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼

merhaba reglim 6 aralıkta bitti. reglim bittikten birkaç gün sonra beyaz yapışkan akıntı geldi. bugün de kanamam olmuş hamile olabilir miyim ne zaman test yapmam gerekiyor? reglimin bitiminin ertesi gününden itibaren ovülasyon testi yapıyorum 10 ve 12 aralıkta çift çizgi gördüm değerlendirdik 11 ve 13 aralığı. yardımcı olun lütfen yerleşme kanaması olabilir mi

Back
X