Hamile miyim?

honeycombb

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
22
1
6
24
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım testimde sanki hafif silik çizgi var ben mi öyle görüyorum öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum bilmiyorum hamile kalmayı çok istiyorum geçen ay adetimi 17 sinde oldum temmuzdan beri adet düzensizliğim var hala adet olmadım..

Eklentiler

• IMG_20221214_225753.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 107
Ve bir de önce ki haftalarda şiddetli bir göğüs hassasiyetim vardı uçları ağrıyodu afedersiniz artık masaj yapıyodum çok sızlıyodu şu an çok yok öyle ve çok uyumak istiyorum halsizliğim oluyo ne yapicam bilemiyorum

Merhaba pozitif görünüyor fakat kuruma çizgisi de var gibi yanda 5 dakikada çıkan değer dimi bu tebrik ederim sağlıklı hamileliginiz olsun inşallah

Merhaba pozitif görünüyor fakat kuruma çizgisi de var gibi yanda 5 dakikada çıkan değer dimi bu tebrik ederim sağlıklı hamileliginiz olsun inşallah
Yaa gebelik testi bir değişik üstte h t1 t2 yazıyo onu pek anlamadım ama silik çizgi görmüş gibi oldum umutladım çok umutlanmak istemiyorum negatifse üzülürüm diye. Umarım dilediğiniz gibidir teşekkür ederim:)))

Ona takılmayın önemli olan t hizasında çıkması silik çizgi var ama dediğim gibi 5dakika da çıktı demi bu cizgi

Yarin tekrar yaparmisin testi sabah kalkinca ilk cisinle yap bide 7.dakikanin resmini at bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…