- 14 Aralık 2022
- 22
- 1
- 6
- 24
- Konu Sahibi honeycombb
-
Merhaba pozitif görünüyor fakat kuruma çizgisi de var gibi yanda 5 dakikada çıkan değer dimi bu tebrik ederim sağlıklı hamileliginiz olsun inşallahHerkese iyi akşamlar arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım testimde sanki hafif silik çizgi var ben mi öyle görüyorum öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum bilmiyorum hamile kalmayı çok istiyorum geçen ay adetimi 17 sinde oldum temmuzdan beri adet düzensizliğim var hala adet olmadım..
Yaa gebelik testi bir değişik üstte h t1 t2 yazıyo onu pek anlamadım ama silik çizgi görmüş gibi oldum umutladım çok umutlanmak istemiyorum negatifse üzülürüm diye. Umarım dilediğiniz gibidir teşekkür ederim:)))Merhaba pozitif görünüyor fakat kuruma çizgisi de var gibi yanda 5 dakikada çıkan değer dimi bu tebrik ederim sağlıklı hamileliginiz olsun inşallah
Ona takılmayın önemli olan t hizasında çıkmasıYaa gebelik testi bir değişik üstte h t1 t2 yazıyo onu pek anlamadım ama silik çizgi görmüş gibi oldum umutladım çok umutlanmak istemiyorum negatifse üzülürüm diye. Umarım dilediğiniz gibidir teşekkür ederim:)))
Yarin tekrar yaparmisin testi sabah kalkinca ilk cisinle yap bide 7.dakikanin resmini at bizeHerkese iyi akşamlar arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım testimde sanki hafif silik çizgi var ben mi öyle görüyorum öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum bilmiyorum hamile kalmayı çok istiyorum geçen ay adetimi 17 sinde oldum temmuzdan beri adet düzensizliğim var hala adet olmadım..
Tam hatırlamıyorum ne zaman çıktığını :/Ona takılmayın önemli olan t hizasında çıkmasısilik çizgi var ama dediğim gibi 5dakika da çıktı demi bu cizgi
Şu an elimde gebelik testi yok ama yarın alıp ertesi gün ilk idrarımla yaparımYarin tekrar yaparmisin testi sabah kalkinca ilk cisinle yap bide 7.dakikanin resmini at bize
İlk 5 dk bilemedin 10 dakika önemli ama 10 u gecmicek canımTam hatırlamıyorum ne zaman çıktığını :/
Evet teşekkür ederimmm :))İlk 5 dk bilemedin 10 dakika önemli ama 10 u gecmicek canım
Yarin al kahvaltidan sonra 3 4 saat su filan icme öyle yap caninŞu an elimde gebelik testi yok ama yarın alıp ertesi gün ilk idrarımla yaparım
Tamamdır teşekkürler:)Yarin al kahvaltidan sonra 3 4 saat su filan icme öyle yap canin
Hamile misinTamamdır teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?