İlk idrar,farklı markalar. Gebelik var gibi ama yinede bat bekleyin. Testlerin foto varsa atarsanız daha iyi olur.Adetim normalde 14 Ocak. Bugün öylesine test yapayım dedim. Normal gebelik testi. 3 farklı markadan yaptım ilk idrar ile, birinde belirgin bi silik çizgi. Diğer 2 sinde belli belirsiz silik çizgi çıktı. Sonra eczaneye gidip 2 farklı marka erken gebelik testi aldım, ikinci idrarımla testleri yaptım ve 2sinde de silik çizgi çıktı. Bu 5 testin yanlış olma ihtimali var mı arkadaşlar? Daha adetime 4 gün var. Hiç bir belirtim yok
Foto koyabilir misiniz acabaAdetim normalde 14 Ocak. Bugün öylesine test yapayım dedim. Normal gebelik testi. 3 farklı markadan yaptım ilk idrar ile, birinde belirgin bi silik çizgi. Diğer 2 sinde belli belirsiz silik çizgi çıktı. Sonra eczaneye gidip 2 farklı marka erken gebelik testi aldım, ikinci idrarımla testleri yaptım ve 2sinde de silik çizgi çıktı. Bu 5 testin yanlış olma ihtimali var mı arkadaşlar? Daha adetime 4 gün var. Hiç bir belirtim yok
Sizi rahatsız eden ne de muhalefet oluyorsunuz?10 tane test yaptirana kadar bir kan testi verseydiniz, malum once kana karisiyor ya.
5 testin de bozuk olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle hamilesiniz reglinizin gecikmesini bekleyip tekrar yapabilirsiniz emin olmak isterseniz. Ya da kan verebilirsiniz. Benim de reglim 14 ocak, bütün regl belirtilerini yaşıyorum benim yine olmadıAdetim normalde 14 Ocak. Bugün öylesine test yapayım dedim. Normal gebelik testi. 3 farklı markadan yaptım ilk idrar ile, birinde belirgin bi silik çizgi. Diğer 2 sinde belli belirsiz silik çizgi çıktı. Sonra eczaneye gidip 2 farklı marka erken gebelik testi aldım, ikinci idrarımla testleri yaptım ve 2sinde de silik çizgi çıktı. Bu 5 testin yanlış olma ihtimali var mı arkadaşlar? Daha adetime 4 gün var. Hiç bir belirtim yok
İlk idrarla mı yapmıştınız. İlk idrarda daha yoğun oluyor hormonlar. Yarın sabah tekrarlayın. Adetiniz geçmiş miydi? Kaset test için erken olabilir. Yarın ilk idrarla testi tekrarlayın. Olmadı kan verirsiniz. Her şey gönlünüzce olsunKızlar bu sabah yaptığım test alttakini yaptım saniyelr içinde çıktı çizgi bi Sevinç’le hemen kaset test ve ayriyeten iki tane daha çubuk test yaptım negatif çıktı şimdi bu ne hiç bişi anlamadım
10 dakikadan daha uzun sürede çıkan çizgiler maalesef ki kuruma çizgisiKıslar az önce baktığımda diğer testimde böyle olmuş kuruma çizgisine benzemiyor dimi 1 tane testim kaldığı için adet günümde yapmayı düşünüyorum
Bnde umutlanmak istemiyorum ama işte yine insan tutamıyo kendini10 dakikadan daha uzun sürede çıkan çizgiler maalesef ki kuruma çizgisi
Bilmez miyim.. Gecikme olursa testi tekrarlayın. Gönlünüzce olsun inşallahBnde umutlanmak istemiyorum ama işte yine insan tutamıyo kendini
Çok teşekkür ederim saolunBilmez miyim.. Gecikme olursa testi tekrarlayın. Gönlünüzce olsun inşallah
Hamileyim:)İlk idrar,farklı markalar. Gebelik var gibi ama yinede bat bekleyin. Testlerin foto varsa atarsanız daha iyi olur.
HamileymişimBenimde 15 Ocak reglim. Bende beklemedeyim ara ara regli sancıları giriyor ama saniyelik geçiyor geçen hafta cumadan beri böyleyim. Bide geceleri aşırı terliyorum. Bide 2 gündür anlamadığım şiddetli bi baş ağrım var. Bakalım herşey kısmet.
Hamileymişim , ben dün test verdim beta hcg 86 çıktı normalde adet günüm yarın, bana biraz düşük gibi geldi. Yarın doktora gidicem bakalım, hayırlısı5 testin de bozuk olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle hamilesiniz reglinizin gecikmesini bekleyip tekrar yapabilirsiniz emin olmak isterseniz. Ya da kan verebilirsiniz. Benim de reglim 14 ocak, bütün regl belirtilerini yaşıyorum benim yine olmadıİnşAllah siz hamilesinizdir, burada hamile olanları görünce onlar adına mutlu oluyorum :)
Hamileymişim mişim:)Foto koyabilir misiniz acaba
Benim de regl günüm 14 ocak. Göğüslerim de hassasiyet var. Normalde ben de hiç göğüs hassasiyeti olmazdı. Umarım hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?