"Ham" başlıklı konunun içeriğinde kanlı külot fotoğrafı görmemiz şoku...Kızlar özür dileyerek paylaşıyorum. iç çamaşırımda kanımsı kahverengi gibi bir şey var nedir acaba bu??
Eki Görüntüle 3203567
Bakma o zaman? Bakma gözüne mi soktuk Bi sen misin akıllı kalkıp test yap diyorsun hayırdır yaaa?"Ham" başlıklı konunun içeriğinde kanlı külot fotoğrafı görmemiz şoku...
Bitin artık ya! Kaç yaşında yetişkin insansınız.
Hiç mi bir çekinceniz yok herkese açık platformda?
Mağarada mı yaşıyorsunuz? Bu ne ilkellik!
Yarin gidip muayene olun, kan verin, test yapın. 8 saat sabredememişsiniz.
Şu zor günlerde sizin kanlı külotunuzu görmek zorunda mıyız?
Başlığa ham yazmak yerine fotoğraflı diye belirtseydiniz. Birçok kişi bakmazdi zaten.Bakma o zaman? Bakma gözüne mi soktuk Bi sen misin akıllı kalkıp test yap diyorsun hayırdır yaaa?
Adetime var yani 2 hafta kadarAdete kaç gün vardı
Yanlışlıkla yazdım hanımefendi siteyi aktif kullanmadığım için düzeltme yapamadım. Her önüne gelene bakmayın o zamanBaşlığa ham yazmak yerine fotoğraflı diye belirtseydiniz. Birçok kişi bakmazdi zaten.
O zaman bu yumurtlama akıntısıdır başka bit açıklaması var mı bilmiyorum, adetten tam iki hafta önce zaten yumurtluyoruz henüz, yerleşme kanaması olamazAdetime var yani 2 hafta kadar
Ben de erken olduğunu düşündüm çok teşekkür ederim cevabınız için.O zaman bu yumurtlama akıntısıdır başka bit açıklaması var mı bilmiyorum, adetten tam iki hafta önce zaten yumurtluyoruz henüz, yerleşme kanaması olamaz
Nereden bileyim kanlı külotunu herkese açık foruma atacak kadar utanmaz oldugunu?Bakma o zaman? Bakma gözüne mi soktuk Bi sen misin akıllı kalkıp test yap diyorsun hayırdır yaaa?
Sana ders olsun o zaman açma her önüne geleni bundan sonraaaNereden bileyim kanlı külotunu herkese açık foruma atacak kadar utanmaz oldugunu?
Terbiyesizliginde bu kadari ya, cidden ar damariniz yokSana ders olsun o zaman açma her önüne geleni bundan sonraaa
Ne boş insansın ya. Utan artik yeter biraz yüzün kızarsın. İçin sızlasın. Duyarsızlığın utanmazlığın çok fazla.Sana ders olsun o zaman açma her önüne geleni bundan sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?