hamile miyim

ebru7505

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
36
5
16
31
Merhaba kizlar bi bakarmisiniz acaba adetime daha 6 gun var dün sol kasıgimla belimin sancisindan agrisindan duramadim hic boyle bisey yasamamiatim bugun kan tahlili verdim beta hcg 15.1 cikti doktor pazartesi bu daha bakicaz dedi sizde varmi halillmilelik merakdan duramiyorum 5 aydir bekliyorm cok heycanliym 2 ay oncede kimyasal gebelik oldum o yuzden korkuyorum o zaman 8.4 adetime 2 gun kala baktirmistim ama bu sefer yuksek biraz

Merhaba kizlar bi bakarmisiniz acaba adetime daha 6 gun var dün sol kasıgimla belimin sancisindan agrisindan duramadim hic boyle bisey yasamamiatim bugun kan tahlili verdim beta hcg 15.1 cikti doktor pazartesi bu daha bakicaz dedi sizde varmi halillmilelik merakdan duramiyorum 5 aydir bekliyorm cok heycanliym 2 ay oncede kimyasal gebelik oldum o yuzden korkuyorum o zaman 8.4 adetime 2 gun kala baktirmistim ama bu sefer yuksek biraz
Var canım hayırlı olsun erken kan verdiğin için değer düşük çıkmış

ayy gercekten miii şuan heycanimdan duramiyorum zaten🤲🥰
Adet gününuzde 120 mi gibi bir değere eder bu da normal olan değer 🥰 Allah sağlıkla sihhatle kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin

var bence hayırlı olsun bende adete bir gün kala 36 civarında bir değerle öğrendim :) düzenli artışı takip edin stres yapmayın

Son durumunuz ne merak ettim

Back
X