Ama burda bir sürü değer var hangisi benim ne kadarlıkDeğer 1000 den büyük gösteriyor yani hamilesiniz
Ne kadarlık olduğu değer biraz daha yükselip ultrasonla keseyi gördüğün zaman belli olurAma burda bir sürü değer var hangisi benim ne kadarlık
Peki benim değerim hangisi 1000.0 yazan mıNe kadarlık olduğu değer biraz daha yükselip ultrasonla keseyi gördüğün zaman belli olur
1000 den büyüktür diyo bazı laboratuvarlarda net sonuç çıkmaz kaç olduğu bunda da öyle olmuşPeki benim değerim hangisi 1000.0 yazan mı
Ben yapacam şimdi bir dahamı test verecem1000 den büyüktür diyo bazı laboratuvarlarda net sonuç çıkmaz kaç olduğu bunda da öyle olmuş
Sadece 1000 den büyüktür diyo
3 gün ama şuan hiç bir belirti yok neden anlamadım şubatın 10 dan beri kasık ağrılarım batmlar vardı şimdi yok sadece karnım şiş ve sertDeğerininiz 1000 in üstü birkaç gün sonrasına Dr a randevu alıp keseye baktırabilirsiniz. Regliniz ne kadar gecikti?
Ve karnımda hafif ağrı var kaç haftalık ki3 gün ama şuan hiç bir belirti yok neden anlamadım şubatın 10 dan beri kasık ağrılarım batmlar vardı şimdi yok sadece karnım şiş ve sert
Son adet tarihin ne canım buna göre hafta söylenir. Ve değerin referans yazan yerin altı değil değer yazıyor onun altında ki sonuç ve 1000 den yüksekmiş net yazılmamışVe karnımda hafif ağrı var kaç haftalık ki
16 sıydıSon adet tarihin ne canım buna göre hafta söylenir. Ve değerin referans yazan yerin altı değil değer yazıyor onun altında ki sonuç ve 1000 den yüksekmiş net yazılmamış
Bende anlamadım sağlık ocağında bu kadar mı çıkıyorSağlık ocağında bu kar mı çıkıyor
Yok gulum oyle soylenmedi benim soylenseydi 8 haftalik olmam lazimdi ama 6+6 suanSon adet tarihin ne canım buna göre hafta söylenir. Ve değerin referans yazan yerin altı değil değer yazıyor onun altında ki sonuç ve 1000 den yüksekmiş net yazılmamış
Yani 12 haftalık mısın senYok gulum oyle soylenmedi benim soylenseydi 8 haftalik olmam lazimdi ama 6+6 suan
Benim uygulamaya göre 6 hafta 1 günlük yazıyorYani 12 haftalık mısın sen
7 haftaligim 3 haftalikken ogrendmYani 12 haftalık mısın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?