Hamile miyim

Zaten insanlar evlenmedinmi nezaman evleniceksin evlendikden sonra nezaman bebek olucak ceneleri hic susmaz bana sora sorana kilo aldim bel fitigi yuzunden yedim
İgnelerden hamilemisin diyenndiyene

Hadi ya umarım her şey gönlünüzce olur. Allah kucağınıza sağlıklı bir bebek almayı nasip etsin hayırlı bir zamanda. Ben de olsun istiyorum yarın sabah randevum var bana da yokmuş gibi geliyor ama bakalım inşaallah vardır

Zaten insanlar evlenmedinmi nezaman evleniceksin evlendikden sonra nezaman bebek olucak ceneleri hic susmaz bana sora sorana kilo aldim bel fitigi yuzunden yedim
İgnelerden hamilemisin diyenndiyene
Evet asla susmuyorlar bebek yapsak ikinci ne zaman diyecekler o olsa başka şey

İnşallah güzel haber alırsınız

Hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin inşallah, düşük vs yaşamaktansa böylesi çok daha iyi emin olun. Ben düşükten önce çok üzülüyordum bu ay da olmadı bu ay da olmadı diye. Düşükten sonra daha ılımlı yaklaşıyorum her ne kadar istesem de

Tabi ki öyle.hepimize inşaallah. Kasik ağrım oldu biraz sonrasinda cok az akıntım oldu regl olucam sandim hepsi tekrar kesildi. Hastaneye gidicem yarin sabah ne olduğu belli olur

Adetim gecikti. Ara ara açık kahverengi akıntım oluyor. Kasıklarımda mide üşütmesine benzer sancılar var. Meme ucunda ağrı var sizce hamile miyim. henüz teste hazır değilim
Hamile olabilirsin de olmaya bilirsin de adetin kaç gün gecikti canım benim de 4 gün var aşırı uyku mide ağrım var inşaat istiyorsan Rabbım nasip etsin

Hamile olabilirsin de olmaya bilirsin de adetin kaç gün gecikti canım benim de 4 gün var aşırı uyku mide ağrım var inşaat istiyorsan Rabbım nasip etsin
En son 29 ocakta olmuştum. Yaa inşaallah size de bana da nasip etsin rabbim yarin hastaneye gidicem pozitif bir sonuç görmek istiyorum

Tabi ki öyle.hepimize inşaallah. Kasik ağrım oldu biraz sonrasinda cok az akıntım oldu regl olucam sandim hepsi tekrar kesildi. Hastaneye gidicem yarin sabah ne

Tabi ki öyle.hepimize inşaallah. Kasik ağrım oldu biraz sonrasinda cok az akıntım oldu regl olucam sandim hepsi tekrar kesildi. Hastaneye gidicem yarin sabah ne olduğu belli olur
İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Bende de bu belirtiler vardı ve hamileyim
Bende 20 gün önce hastaneye gitmiştim hiçbir şeyim yoktu kist adına bugün doktor kist oluştuğunu söyledi hamilelik kistinden şüphelendi kan testi verdim sonra gebelik yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…