- 23 Şubat 2023
- 503
- 196
- 33
- 41
Zaten insanlar evlenmedinmi nezaman evleniceksin evlendikden sonra nezaman bebek olucak ceneleri hic susmaz bana sora sorana kilo aldim bel fitigi yuzunden yedimBugün randevum vardı gittim de yokmuş maalesef, geçen sene Mayıs ayında düşük yapmıştım o zaman da istiyordum hâlâ istiyorum. Bir de herkes bebek soruyor artık öyle bunaldım ki. Sanırım stres, üzüntü bi de üstüne depremin üzüntüsü böyle oldu
Hadi yaBugün randevum vardı gittim de yokmuş maalesef, geçen sene Mayıs ayında düşük yapmıştım o zaman da istiyordum hâlâ istiyorum. Bir de herkes bebek soruyor artık öyle bunaldım ki. Sanırım stres, üzüntü bi de üstüne depremin üzüntüsü böyle oldu
Evet asla susmuyorlar bebek yapsak ikinci ne zaman diyecekler o olsa başka şeyZaten insanlar evlenmedinmi nezaman evleniceksin evlendikden sonra nezaman bebek olucak ceneleri hic susmaz bana sora sorana kilo aldim bel fitigi yuzunden yedim
İgnelerden hamilemisin diyenndiyene
İnşallah güzel haber alırsınızHadi yaumarım her şey gönlünüzce olur. Allah kucağınıza sağlıklı bir bebek almayı nasip etsin hayırlı bir zamanda. Ben de olsun istiyorum yarın sabah randevum var bana da yokmuş gibi geliyor ama bakalım inşaallah vardır
Reglim başlıyor sanki alamicamİnşallah güzel haber alırsınız
Tabi ki öyle.hepimize inşaallah. Kasik ağrım oldu biraz sonrasinda cok az akıntım oldu regl olucam sandim hepsi tekrar kesildi. Hastaneye gidicem yarin sabah ne olduğu belli olurHayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin inşallah, düşük vs yaşamaktansa böylesi çok daha iyi emin olun. Ben düşükten önce çok üzülüyordum bu ay da olmadı bu ay da olmadı diye. Düşükten sonra daha ılımlı yaklaşıyorum her ne kadar istesem de
Hamile olabilirsin de olmaya bilirsin de adetin kaç gün gecikti canım benim de 4 gün var aşırı uyku mide ağrım var inşaat istiyorsan Rabbım nasip etsinAdetim gecikti. Ara ara açık kahverengi akıntım oluyor. Kasıklarımda mide üşütmesine benzer sancılar var. Meme ucunda ağrı var sizce hamile miyim. henüz teste hazır değilim
En son 29 ocakta olmuştum. Yaa inşaallah size de bana da nasip etsin rabbim yarin hastaneye gidicem pozitif bir sonuç görmek istiyorumHamile olabilirsin de olmaya bilirsin de adetin kaç gün gecikti canım benim de 4 gün var aşırı uyku mide ağrım var inşaat istiyorsan Rabbım nasip etsin
Hadi hayırlısı olsun haberini bekliyorum inşallah hamilesindir. Senin için dua edeceğim.En son 29 ocakta olmuştum. Yaa inşaallah size de bana da nasip etsin rabbim yarin hastaneye gidicem pozitif bir sonuç görmek istiyorum
Tabi ki öyle.hepimize inşaallah. Kasik ağrım oldu biraz sonrasinda cok az akıntım oldu regl olucam sandim hepsi tekrar kesildi. Hastaneye gidicem yarin sabah ne
İnşallah güzel haberlerle gelirsinTabi ki öyle.hepimize inşaallah. Kasik ağrım oldu biraz sonrasinda cok az akıntım oldu regl olucam sandim hepsi tekrar kesildi. Hastaneye gidicem yarin sabah ne olduğu belli olur
Yaa çok teşekkür ederim inşaallah hamileyimdir Allah razı olsunHadi hayırlısı olsun haberini bekliyorum inşallah hamilesindir. Senin için dua edeceğim.
İnşaallahİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Sonuc ne oldu canimİnşaallah
Hadi hayırlısı olsun haberini bekliyorum inşallah hamilesindir. Senin için dua edeceğim.
DeğilmişimSonuc ne oldu canim
Bende de bu belirtiler vardı ve hamileyimAdetim gecikti. Ara ara açık kahverengi akıntım oluyor. Kasıklarımda mide üşütmesine benzer sancılar var. Meme ucunda ağrı var sizce hamile miyim. henüz teste hazır değilim
Ya bence üzülme değer kaç çıktı ki birde kaç gün gecikti geç döllenme ihtimali var mıDeğilmişim
Bende 20 gün önce hastaneye gitmiştim hiçbir şeyim yoktu kist adına bugün doktor kist oluştuğunu söyledi hamilelik kistinden şüphelendi kan testi verdim sonra gebelik yok dedi.Bende de bu belirtiler vardı ve hamileyim
En son 29 ocakta olmuştum bilmiyorumYa bence üzülme değer kaç çıktı ki birde kaç gün gecikti geç döllenme ihtimali var mı
Yorum yapamıyorum ama adet takvimi indirmediysen. Indirmeni öneririm için el vermediyse başka bir doktora da görün derim.En son 29 ocakta olmuştum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?